Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.275
11.985
113

dask

Majstr
21. sep 2023
599
671
93
solze v očeh, smrk
trik

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.843
1.329
113
Titograd
Kaj vse piše o tem wannabe novinarju, na kozlanje ti lahko samo gre. Babo je z psihičnim nasiljem pripravil do samomora, hišo je njej podaril njen oče, par mesecev pred smrtjo ga je končno nagnala iz bajte, zdaj pa ON toži očeta za motenje posesti za hišo, v katero ni vložil nič. Fukjeno čisto! Da bogda da ostal še brez gat na riti!

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.530
455
83
Kaj vse piše o tem wannabe novinarju, na kozlanje ti lahko samo gre. Babo je z psihičnim nasiljem pripravil do samomora, hišo je njej podaril njen oče, par mesecev pred smrtjo ga je končno nagnala iz bajte, zdaj pa ON toži očeta za motenje posesti za hišo, v katero ni vložil nič. Fukjeno čisto! Da bogda da ostal še brez gat na riti!
JG kot prica, lol...slabi joke.
(prebral link clanek)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.614
963
113
Se tudi po njegovih objavah na IG (po njeni smrti) vidi, da ni čist diht....

Je pa en mesec nazaj zaprl svoj s.p. in pred dnevi tudi lastniško izstopil iz Atmosfercev. Najbrž ne za brezveze. :)

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

sad

Guru
24. avg 2007
21.869
10.488
113
Za koga se to gre?

disc

Guru
4. feb 2011
2.494
612
113
ni direktno, ampak zdej se ze javno pere tragedija.
V komentarjih spodaj je dodan link do drugega foruma...

Pismo, če je pol tega res, je Saša kr psiho :-/