Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vse lepo in prav, ampak ta reč ima kofeina za skoraj dva redbulla.
Tule je malo za razjasnit...

imaš 2 produkta "prime energy" in "prime hydration", tole pri nas je hydration. Pomoje tole uvažajo, ker ni takega tveganja, da bi kakega froca ruknilo....
1698160102261.jpeg

1698160124345.jpeg

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.969
6.587
113
Sem ze veckrat probala, pa ne gre. Se vedno se nabija o kofeinu. Reč je pac 6€. Ob promotu 1 teden pred sparom 10€. Ce je treba, bomo se koko notri potegnil, ker frocovju je treba onemogočiti, ker je predrago mu omogočiti. In starsi ne znajo reči ne, sfinancirat vseh teh neumnosti pa tudi ne, rabimo drzavo ali pa kakega strica ali pa prodajalko konec koncev, da mu rečejo "ne" namesto nas, pa ce se malo zahinavimo potem lahko rečemo: ma jaz bi ti kupil, ampak so prepovedali!

In v tem je srž problema. Itak je glupo tok dat za tole, ampak dejmo se nehat sprenevedat, kaj zmoti.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Tule je malo za razjasnit...

imaš 2 produkta "prime energy" in "prime hydration", tole pri nas je hydration. Pomoje tole uvažajo, ker ni takega tveganja, da bi kakega froca ruknilo....
Poglej priponko 73931

Poglej priponko 73932
Sem videl štant v Cityparku. Vseh barv, vrsta kot da je zastonj. Verjetno tudi ta 4x red Bull v eni flaši. Vem, da se jih lahko naroči po internetu iz slovenske trgovine mi večkrat reklamo pokaže.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Sem ze veckrat probala, pa ne gre. Se vedno se nabija o kofeinu. Reč je pac 6€. Ob promotu 1 teden pred sparom 10€. Ce je treba, bomo se koko notri potegnil, ker frocovju je treba onemogočiti, ker je predrago mu omogočiti. In starsi ne znajo reči ne, sfinancirat vseh teh neumnosti pa tudi ne, rabimo drzavo ali pa kakega strica ali pa prodajalko konec koncev, da mu rečejo "ne" namesto nas, pa ce se malo zahinavimo potem lahko rečemo: ma jaz bi ti kupil, ampak so prepovedali!

In v tem je srž problema. Itak je glupo tok dat za tole, ampak dejmo se nehat sprenevedat, kaj zmoti.
Jaz te ne razumem. Nekateri poizkušamo normalno debatirat, ti nas obkladaš z žaljivkami in o nekem sprenevedanju.
Moja froca ne pijeta nobenega tega sranja, tudi pocenskega ne. Občasno si privoščita Kokakolo, za katero veta, da je sranje, ampk včasih paše. Će tebi paše piti to sranje (Isostar) ga pač pij, se ne rabiš opravičevati in meni dol visi za to. Jaz te ne bom prepričeval Ne pa mene tukaj vlačit kak bedak sem, ker to primerjam s koko, pa sem ti lepo razložil, kje je problem teh sranj.
In še to: argumentitar ta Prime, da je manj nevaren kot sladke pijače je smeh. Če nekaj smrdi manj kot nekaj drugega in MORAŠ izbrati eno, potem je logično. Ampak teh sranj ne RABIŠ piti, tako da je ta tvoj argument čisti smeh.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
kokakola je še najmanjše sranje, ker je konzervans kislina in ne "Eji"...čist takole po deklaraciji.
cuker je pa vsepovsod..ampak spet navaden cuker je še najmanjše zlo. Zmagali so pri fructalu ki so v vse sokove nametali sukralozo, da ti zategne jezik. Jetra vejretno tudi ploskajo in podobno.
Dana in Rauch sta še medna na cukru.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Včeraj je objavila, da gre prvič sama na letalo in jo kar malo skrbi kako se bo znašla na končni destinaciji, ker jo tam čaka samo voznik, ki jo bo odpeljal v hotel. Celo noč smo bili na trnih, ampak radujte se! Let
Ljubljana Beograd je bil v redu in tudi tam se je znašla med vsemi temu gatei na beograjskem letališču in srečno našla šoferja, ki jo je čakal. :cheer:

Priponke

• IMG_6087.jpeg
    IMG_6087.jpeg
    292,9 KB · Ogledi: 239