Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
V nemčiji
1698077133669.png

Torej imajo 3x dražje kot gor, dobički so verjetno x6. kajstvem, za toliko bi še kaj drugega prodajal :D

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Fenomenalen film in naredil je tako kot bi moral vsak mož ali oče.
Ne vem, kateri film “Nepovratno” si ti gledal, ampak tu je bil filmski (sicer takrat tudi dejanski partner) navadna pička, se je usral, potem je pa tip, ki je bil zatrapan vanjo, enemu naključnemu pe-dru sfaširal ksiht. Če si spregledal začetek filma, sta potem tipčka lepo sedela v čuzi. Eden bolj ogabnih filmov v moji karieri.

disc

Guru
4. feb 2011
2.421
531
113
Eh, mi smo pa kr prste namakali v Flavor aid, alpa v Gringo (ananas je bil naboljsi), vcasih smo tut kr direkt z dlani lizali te kemikalije
zdej se pa tu neki razpravlja, da je nezdravo, ce je neki podobnega z vodo zmesano :zavijazocmi:
Hehe, veš kolikokrat se spomnim na Flavor aid in se ob tem sprašujem, kolk je moglo bit šele tisto "strupeno", da se ga ne dobi nikjer. Je pa res, da ga pomojem ni več na policah 30+ let :)

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.761
4.906
113
Hehe, veš kolikokrat se spomnim na Flavor aid in se ob tem sprašujem, kolk je moglo bit šele tisto "strupeno", da se ga ne dobi nikjer. Je pa res, da ga pomojem ni več na policah 30+ let :)

flavoraid se je zmešal z dvema litroma vode in si dobil... dva litra barvaste vode... to ni blo to
gringo je bil je bil prava stvar, cukr, kislina in nekaj sadne arome, in tisto smo dejansko lizali en drugemu z roke...
kaj dons delajo otroci sicer ne vem, se mi pa zdi, da kej boljši niso, kot smo bli mi... tko da, če grozi covid, je jasno, da je treba najprej šole zapret

1698085330039.jpeg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.780
5.912
113
Danes so spremenili uvodno sliko

wayback 23.10.2023

wayback s prvotno sliko (22.10.2023)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.777
6.452
113
Jaz ne vem kdaj so bili ti tvoji časi, ampak v moji družbi niso praktično vsi pili kave ali red bulla. Red bull so nekateri pili na kakšnih dolgih vožnjah in morda za vikend pred diskotom.

Zadeva je taka, da bi morala zakonodaja preprečevati prodajo (ali oglaševanje) tega sranja (vsega ne le te znamke) otrokom, če ne pa morajo starši vstopit vmes. Pa fajn je, če z razlago, ne samo prepovedjo. Pa da skupaj pogledajo, kaj dejansko je noter v tem sranju.

hja, malo smo imeli različne hobije očitno... pri 16ih, kolikor je bilo gor omenjenih npr, smo pili kavo, najraje v sosednjem hotelu, ko smo špricali pouk. Redbull smo pa kot športniki kupovali že prej, ker se nam je fora zdela. za na tekme - posebne priložnosti, ker res ga pa ni bilo na vsakem voglu, pa drag ko...Prime... pa isostar, ki je bil brez kofeina seveda, samo da je imel res vsaj nekaj cukra notri in se mu je lahko reklo energijski napitek. Tega pijem še danes. Izbira je sicer ogromna, ampak me nostalgija veže. Otroci ga tudi na trening vzamejo. Malo svohnej na cukru varianta je cedevita. To pa pije tist, ki mu isostar ni všeč. Cedevita, anyone? no go? Kot rečeno, analogija Primu v flaškah, ki je zdaj sporen že nekaj strani, je pa nizkokalorična voda z okusom.

Poglej samo, kaj so sladke pijače v ZDA naredile z mladino. Ker je bilo vse kuLL.

Gledam in tukaj lahko Prime brez zavajanja reče in lažnega marketinga reče - poglejte, kaj so sladke pijače naredile, raje pijte Prime, da do tega ne pride pri vašem otroku.
Lepo, da se opozarja na raznorazno sranje, ampak prej ko slej, ko bo en poslušal, bo vprašal katero sranje. In nobeden izmed vas forumskih znalcev do sedaj ni napisal na temo nič razen "E-ji" (ma nemoj) in koka. ne se čudit, pa ne bit frustrirani preveč, če se vas resno ne jemlje. zadeva je identinčna oni, ko vegani tulijo, da je meso strup, pa LCHFjevci, da je vsa zelenjava pa sadje strup, pa podobne internetne fore, ko se vsak svoje vere oprime in jo širi. argumentirati drugače kot z "Eji", koko in "to vsi vedo" pa ne gre...
Zadeva resda ni optimalna, ampak malo rekalibracije bo treba, fantje. če bi bila žleht, bi rekla, da še malo po netu pobrskajte o zadevah dodanih vodi iz pipe, pol pa nehajte piti nasploh v strahu pred posledicami. Če kdaj, opravilna sposobnost in zdrava pamet zdajle kličejo "na pomoč".

no, defintivno pa nihče, ampak nihče(!) od nas ni vozil avta takrat, kaj šele dolge vožnje.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.996
5.631
113
no, defintivno pa nihče, ampak nihče(!) od nas ni vozil avta takrat, kaj šele dolge vožnje.
Aaaaa mi pa smo.....v 90s ko so se odprle meje in je bil folk lačen nemških premij....

Si za bagatelo dobil kompleten Yugo/vzhodni odpad na 4ih kolesih....folk je šenkaval to za recmo v protivrednosti 6pack al pa gajbo pira....sam pel...

In smo se 15+ mulci lepo vozil ob savi al pa kakih kolovozih......lude godine :p

Ti si pa doma poniye risala pa obeske za na ključe štrikala.,... :D

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.777
6.452
113
Ves cas je govora o brezkofeinskem. Sem pa v OŠ, kot rečeno, pila red bull. S tem, da moja dva nista utrujala in se skrivala za strupi in premalo zakoni, ki bi me ščitili in prelagali kar nekaj na prodajalke ipd itn... Enostavno so rekli, nehi se afnat, omejili budget za te zadeve, pa počakali, da je šel hype mimo. Tako kot bo sel sedaj. Do takrat pa pac se bomo sami ubadali s svojimi mulci in enostavno rekli, da naj si kupi sam, ce mu ni skoda denarja in dokler ima, pa bo zgodbe se hitreje konec. Sam tega se ne bi šli, da bi sami mogli reči "ne" svoji mulariji.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Ves cas je govora o brezkofeinskem. Sem pa v OŠ, kot rečeno, pila red bull. S tem, da moja dva nista utrujala in se skrivala za strupi in premalo zakoni, ki bi me ščitili in prelagali kar nekaj na prodajalke ipd itn... Enostavno so rekli, nehi se afnat, omejili budget za te zadeve, pa počakali, da je šel hype mimo. Tako kot bo sel sedaj. Do takrat pa pac se bomo sami ubadali s svojimi mulci in enostavno rekli, da naj si kupi sam, ce mu ni skoda denarja in dokler ima, pa bo zgodbe se hitreje konec. Sam tega se ne bi šli, da bi sami mogli reči "ne" svoji mulariji.
Vse lepo in prav, ampak ta reč ima kofeina za skoraj dva redbulla.