to sem novembra lani videl pubeca brez nogavic, ki je šel na vlak, ne vem, če je bilo zunaj 10 stopinj.Nosim samo navadne trenirke in še to izključno doma ali pa za v hribe. V službi nosim kavbojke ali hlače, dam pa na kvaliteto izdelave in ne na napis gor. Plačevati ogromno samo zato, da je gor en napis, mi je pa totalen debilizem. Da pa zraven izgledaš še kot en low life, to je pa debilizem na kubik.
Ni ga denarja, da bi hodil takle naokoli:
Poglej priponko 64448
V Lj je bilo v preteklih letih teh z golimi gležnji jeseni/pozimi kar veliko, tudi v navadnih hlačah.to sem novembra lani videl pubeca brez nogavic, ki je šel na vlak, ne vem, če je bilo zunaj 10 stopinj.
Nosim samo navadne trenirke in še to izključno doma ali pa za v hribe. V službi nosim kavbojke ali hlače, dam pa na kvaliteto izdelave in ne na napis gor. Plačevati ogromno samo zato, da je gor en napis, mi je pa totalen debilizem. Da pa zraven izgledaš še kot en low life, to je pa debilizem na kubik.
Ni ga denarja, da bi hodil takle naokoli:
Poglej priponko 64448
Jaz sem toliko star, da sem v začetku 90ih še kot mali otrok opazoval Čehe v Adidas natikačih in štumfih na morju in so se mi zdeli smešni pa na sploh mi je bila ta moda iz 80ih smešna. Malo po letu 2000pa tiste prevelike spuščene kavbojke, da se je "rit" skoraj po tleh vlekla 3x prevelikih majic. To se mi je pa sploh zdeli klošarasko. Takrat se mi tudi zdi, da se je začel ta "low life" look trend, ki je sedaj kot kaže prišel do ekstrema - teh trenirk.Lanjski poletni trend belih nogavic na adidas šlape je bil tud en vrhunec mode...
Jbg, mi smo vsi že stari in nam je to smešno (večinoma ker se še vedno spomnimo '80-ih in Čehov na dopustu). Mladini je pa to najnovejši trend. In mladina gleda sebe, ne pa nas (vas) stare prdce. Torej vi se lahko režite in se oblačite v kvalitetne hlače, oni se bodo režali vam in vas imeli še naprej za zahojene staromodne fosile. In svet se vrti naprej.
Če imaš bauh malo čudno izgleda. Sam povem.Ste potegnili na modo.
Torej, kje je fora o zataknjeni majici spredaj. Tudi pri moških!
Poglej priponko 64489 Poglej priponko 64490
Ne bolj smešnega ko si kak zemo navleče te pajkice gor....pol pa spodaj brez štunfov noge direkt na superge......pa kosmato okol gležnjovV Lj je bilo v preteklih letih teh z golimi gležnji jeseni/pozimi kar veliko, tudi v navadnih hlačah.
Tudi tega ne razumem.