Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

2. jul 2020
4.996
6.540
113
Se pravi je po novem napad to, da na javno dostopen obrazec za vpis podatkov vpisali email naslove, ki so lahko tudi fake? Swašta... :bruh:

Pazi, uporabil je skrajno nevarno, seksistično, homofobno, skrajno desničarsko skripto, katera to naredi na pritisk gumba iz podatkov iz excel tabele. :eek:

In ta novica na prvi strani vseh medijev :eek:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
22.264
6.101
113
Se pravi je po novem napad to, da na javno dostopen obrazec za vpis podatkov vpisali email naslove, ki so lahko tudi fake? Swašta... :bruh:
Kolikor gledam na nobenem obrazcu nimajo captche in podpora se odda brez potrditve elektronske pošte (pošljejo samo zahvalo za oddano podporo).

Potem pa to sprintajo in se hvalijo, koliko ljudi je podprlo njihove zahteve.

podpisi 8 marec.png

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Kolikor gledam na nobenem obrazcu nimajo captche in podpora se odda brez potrditve elektronske pošte (pošljejo samo zahvalo za oddano podporo).

Potem pa to sprintajo in se hvalijo, koliko ljudi je podprlo njihove zahteve.

Poglej priponko 80746

Grem stavit, da je tukaj enako število fake naslovov kot v t.i. "kibernetskem napadu"?

PRedvsem zato, ker jih je javnost linčala s to šrinkflacijo ipd... pa se bodo tako vn vadili.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.264
6.101
113
Taka je zakonodaja. Tudi če oddaš podporo referendumu preko euprave se to na upravni enoti sprinta, žigosa in pošlje po pošti v Ljubljano.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in aljoman

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.404
3.712
113
Taka je zakonodaja. Tudi če oddaš podporo referendumu preko euprave se to na upravni enoti sprinta, žigosa in pošlje po pošti v Ljubljano.
V "nekem drugem zakonu" je zapisano, da je elektronski podpis brez izjem enakovreden.
Kater zakon je močnejši?

Je pa vedno simbolno "da se prinesejo podpisi", predajo xxxx podpisov po mailu, pač težko predstaviš kot televizični šov.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.256
2.547
113
Se hvalijo s podpisi podpore, potem je pa hudo, ko se ugotovi kaj in kako.
Od levih in I8M se tale najbolj na mejle spozna! Tu naj povprašajo!
p.s. Pa ja ne mislijo, da se bomo Senice ustrašl. :valjamse::valjamse:

Filip Dobranić Muki.jpg

• Haha
Reactions: sajkek