In kaj je fora, da ne bi roastbifa na indukciji?
Delajo še razne 30 let+ stare posode in ponve. Sem bil velik pristaš plina, ker na steklokeramični jaz ne bi šel vode gret in mi sploh ni jasno kako folk ne zamenja tega sran** za indukcijo. Plin pa ok, če je res dober še pali drugače pa močnejša/hitrejša, lažje za čistit indukcija. Plin je čist ko gori, samo tudi to ima svoje meje, ko kuriš v bajti, potem je tu varnost ipd ipd.
Glede posod ti ne moram pomagat, material nima veze je lastna preferenca. Lahko je povsem alu posoda pa spodaj vprešano železno jedro pa bo delala super na indukciji. Jaz imam veliko IIttala finskih posod, ki sem jih dobil zraven indukcije in delajo še 30% bolje kot katerakoli druga posoda, sem pa potem brskal in videl, da je so to posode po 200€ na kos oz. moj komplet vreden toliko kot sem dal za indukcijo leta 2007.