Kaj se je z AEGjom zgodilo?5000 eur.pa res nebi dal nikol za njo.Že tole je veliko.Upam da bo vsaj 5 let delala brez napak,kot je zdajšnja AEG.
Kaj se je z AEGjom zgodilo?5000 eur.pa res nebi dal nikol za njo.Že tole je veliko.Upam da bo vsaj 5 let delala brez napak,kot je zdajšnja AEG.
Nč,prodajam jo.Ker sem hotu imet Miele.To je razlog menjave.In dobil ugodno ponudbo Miele,zato sem jo menjal.Kaj se je z AEGjom zgodilo?
Izključi se gretje in čaka kako minuto, da položiš ponev nazaj (lučka utripa) in potem normalno greje (kuha) dalje. Tako je pri naši Bosch indukciji.
ološ delovanjeRavno zato sprašujem, pri moji indukcijski, ki je stara 15 let, je enako. Brat je kupil pa eno oh in sploh novo, zelo priznanega proizvajalca, se pa izključi, ko dvigneš ponev in se ne vključi nazaj, ko jo položiš nazaj, kar je naravnost idiotsko.
Tu ste določeni tok vsekani...da vam ni pomoči...2000€ za ploščoin to v akciji. To moraš biti vsekan po moje.
A te lahko nekaj vprašam? Zakaj si odprl novo temo s hvaljenjem kakšno "mercedes" indukcijo si si kupu? Po moje zato, da bi ti bil kdo fouš, knede?! A misliš, da je slovenska samohvala manj smrdljiva od slovenske foušije?Tu ste določeni tok vsekani...da vam ni pomoči...
Važno da odštejete za avto 30.000 eur...da tekmujete od soseda da maš boljšega oz ko pride kdo na obisk...se pohvališ...lej kaj sm kupo...kaj praviš...
To je pač slovenska faušija smrdljiva...bla in bo...ni čudno...da je svet šel v maloro...zaradi takšnih pacientov...ki jih je vsak dan več...
Določeni...si res ne zaslužite kaplo vode...kaj šele kozarc...
Ne vem če vsekani.... men se tudi zdi noro, da daš toliko....Tu ste določeni tok vsekani...da vam ni pomoči...
Najbolj žalostno je res,da eni tok šparajo,da sam sebi ne privoščijo...kaj šele drugim.Itak ima vsak svoj hobi.Eni potovanja,drugi avtomobile,tretji gospodinjske aparate itd.Ne vem če vsekani.... men se tudi zdi noro, da daš toliko....
S tem pa ne mislim, da si ti nor.... Vsak ima svoje želje za katere zapravlja... avto, potovanja, hobiji, PC-ji.... pač eden pa noro špara in misle, da bo nesel na drugi svet...
Dobro kuhajte in brez nesreč
A se nena čisto vsi izklopijo ko dvigneš posodo? Pri enih verjetno to opaziš, pri drugih pač ne. Ker indukcija dela na centimeter, dva oddaljena od plošče, več normalno da ne.Ravno zato sprašujem, pri moji indukcijski, ki je stara 15 let, je enako. Brat je kupil pa eno oh in sploh novo, zelo priznanega proizvajalca, se pa izključi, ko dvigneš ponev in se ne vključi nazaj, ko jo položiš nazaj, kar je naravnost idiotsko.
Eni si pač ne morejo privoščit kuhalne plošče za 5 jurjev. Ni potrebno zaničevat takih ljudi. Kosilo pa je skuhano čisto enako, na tisti za 5 jurjev kot na tisti za 400 eur.Ne vem če vsekani.... men se tudi zdi noro, da daš toliko....
S tem pa ne mislim, da si ti nor.... Vsak ima svoje želje za katere zapravlja... avto, potovanja, hobiji, PC-ji.... pač eden pa noro špara in misle, da bo nesel na drugi svet...
Dobro kuhajte in brez nesreč
A se nena čisto vsi izklopijo ko dvigneš posodo? Pri enih verjetno to opaziš, pri drugih pač ne. Ker indukcija dela na centimeter, dva oddaljena od plošče, več normalno da ne.
Jao jaoooo...ne vem od kod imate ceno 5000 eur.To kr neki na pamet bluzite...Eni si pač ne morejo privoščit kuhalne plošče za 5 jurjev. Ni potrebno zaničevat takih ljudi. Kosilo pa je skuhano čisto enako, na tisti za 5 jurjev kot na tisti za 400 eur.
Če imaš $$$ pač kupuješ kaj ti je volja ali hobi. Mielefan pa je tako poslovno zlizan z Milejem in je ta post bolj kot ne reklama.
Kakšnih 30.000. Čakam, da Mile začne avte delat, pa odštejem zanj 250.000.Tu ste določeni tok vsekani...da vam ni pomoči...
Važno da odštejete za avto 30.000 eur...da tekmujete od soseda da maš boljšega oz ko pride kdo na obisk...se pohvališ...lej kaj sm kupo...kaj praviš...
To je pač slovenska faušija smrdljiva...bla in bo...ni čudno...da je svet šel v maloro...zaradi takšnih pacientov...ki jih je vsak dan več...
Določeni...si res ne zaslužite kaplo vode...kaj šele kozarc...