Inbox by Gmail

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.587
1.253
113
se priporočam za invajt
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem tudi jst dobil invite po 2 tednih.
hmm, nekak me ni prepričal, ne vidim, ne znam ga uporabljat:) Kot se mi je že na začetku zdelo, da mi ne bo všeč, da mi nekdo drug grupira stvari.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne štekam tega inboxa? Zakaj je to bolje in kako se razlikuje od klasične gmail aplikacije?
smile-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kdo pa pravi da je bolje?Vse skupaj je samo bolj zakomplicirano.Največja razlika je,da ti maile seveda,če se za to odločiš oziroma nastaviš razdeli na posamezne skupine:potovanje,nakupi ,finance...Potem pa iščeš nek določen mail kam ti ga je vrglo.Kr neki.
Raje sam odločam kam ga bom pospravil in kje ga imam.
En kup enih dodatnih funkcij,ki samo zakomplicirajo zadevo.Kot je že nekdo rekel mogoče bolj za poslovne zadeve.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Meni pa je zadeva ravno zaradi tega vrhunska. Vedno mi je slo blazno na zivce da imam vso nesnago v inboxu, ki je sploh ne rabim. Zdaj pa mi razna obvestila, potrdila, racune,..., lepo sam pospravi. Vse ostalo pa je stvar navade. Jaz ga uporabljam kak teden in sem se ze kar lepo navadil

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa dejansko to kdo uporablja?
je našel res kdo uporabne prednosti?
Kot sem že napisal, mešanica wava, hangouta in g+, jaz sem ga takoj dol vrgel škoda prostora.

krko

Guru
5. sep 2010
2.757
1.444
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni pa je zadeva ravno zaradi tega vrhunska. Vedno mi je slo blazno na zivce da imam vso nesnago v inboxu, ki je sploh ne rabim. Zdaj pa mi razna obvestila, potrdila, racune,..., lepo sam pospravi. Vse ostalo pa je stvar navade. Jaz ga uporabljam kak teden in sem se ze kar lepo navadil
enako
zmaga.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Meni tudi ni potegnilo.
Sam imam tako, da stvari pridejo v Inbox, potem pa imam spodaj mape po različnih temah. Ko končam (ali odgovorim) na posamezni email, ga pač premaknem v ustrezno mapo. Vedno vem, kje je kaj, sicer pa uporabim iskanje.
Dokler je v Inboxu (pa ne v tem programu
bonk.gif
) mi je jasno, da tistega še nisem naredil. Tako je popoln red, nikoli se ne zgodi, da ne bi na kaj odgovoril.
Ne vidim posebnega razloga, da bi se računalnik vmešaval v to mojo logiko.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
A kdo še uporablja Inbox?
grin1.gif

Prvih nekaj dni je bil "wooow", sedaj je pa samo še "eeeh". Sem preklopil nazaj na klasiko.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Tema. Odletel s telefona tako kot je prej priletel gor.

Zelo rad brišem maile, ki jih preberm in nato odpikam. Pri inboxu pa je brisanje nepomembna tema, saj je brisanje skrito za nekaj kliki, prednost pa ima opcija Dokončano. Zame brezvezno.
redface-1.gif