Inbox by Gmail

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Mogoče e ve kdo kako pri Gmail 5 naštimat da ti v npr inbox prikazuje več sporočil na zaslonu? Trenutno mi kaže 6 vrstic, stock aplikacija pa 8 vrstic oziroma mailov .

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
No sedaj sem pa še uradno dobil invite, zraven pa ni še pripetih dodatnih invitov.
bXMEPJa.png

Drugače sama apk. je zaenkrat krnekaj malo mešano na žaru, jo bom pustil nekaj časa gor potem bom pa videl ali je to zame ali ni
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ok, jaz zdaj imam invajt(e). Ne vem koliko, nic ne pise. Lahko da je samo en, lahko vec. Ce je kdo zainteresiran, naj mi na ZS napise email, na katerega naj mu posljem invite.

Jaz se po parih dnevih uporabe še navajam, ne morem reči da sem navdušen, ker emaili znajo kar hitro "zginiti". Saj ne da so pobrisani, ampak ko klikneš "done" gre email v svoj predalcek in ce ne ves kje tocno je, ga lahko cez nekaj casa komaj najdeš. Sploh je "nevarno" če dobis vec emailov iz istega predalcka, poglefas naprimer prvih nekaj, ostalih niti ne vidis, ker so pod prelomom strani, kliknes na "done" za mapco in si nehote pospravil se kakega neprebranega...

EDIT: evo dva sem ze poslal, pa je še vedno aktivna opcija. Zgleda ni prevelke panike glede invajtov...

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Aha, torej so bili trije na voljo zaenkrat. Zal je za enkrat konec. Ko/če dobim dodatne, potalam tistim, ki ste pisali, a je zmanjkalo.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Tudi jaz sem zdaj dobil app... če kdo želi invite naj mi pošlje ZS.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Fora je v tem, da moraš dobit invite, da lahko uporabljaš storitev. Če zaženeš Google Inbox ti napiše "It looks like you dont have an invitation yet..." in lahko izbereš samo back
wink-1.gif
Jaz sem sicer poslal mail s prošnjo na inbox@google.com ampak zgleda da so kar škrti, ker čakam že 10 dni.

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
Iščem in ne najdem, kje se v inboxu nastavi spodaj podpis, da pri vsakem poslanem mailu pošlje npr. lep pozdrav

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
jaz bi tudi kako povabilo če je komu ostalo :D

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Moram priznat, da po parih dneh uporabe se mi zadeva niti ne zdi tako slaba na telefonu. Na tablici mi je pa novi gmail bolj všeč... še vedno pa zmaga gmail za ipad...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Jaz sem malo več pričakoval od tega no. Se pa mi zdi, da razen grafičnih novosti ni ravno nekaj dosti programskih (pametnih) novosti, ampak niti približno ni to gmail 2.0, je bolj gmail 1.1. Se pa mi zdi gmail app na telefonu bolj pregleden kot inbox.