Impreza STI

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... dobra!

Snecer: govorim za forde in citroene k bi šli lahko ob bok imprezi ali pa evotu...

in ja... 4x4 je namenjen samo in izključno snegu. sej so res čudni ti japonci. K da je pri nas ful snega? komot bi dal 2wd, pa bi takoj manj požl, a ne??

pa jest res ne vem, kaj ti je?? kako daješ video od citroena 2cv in sprašuješ, kaj bi impreza počela?? za to ima subaru druge avte. za na cesto je impreza, za v teren imaš pa forsterja, a ne?

pišuka, zanč sm kupu traktor, sam je ful bedn, k ne morem it 120 km/h z njim po AC... traktorji sucks!

Torej kje se lahko s tem "korejcem" voziš pri nas? Sem že enkrat vprašal pa je očitno to pretežko vprašanje. V konici najbrž ni zanimivo, na avtocesti tudi... mogoče na poligonu, da malo polijejo vodo, da lahko sploh okusiš material.

Zakaj recimo nobeden od top10 proizvajalcev na svetu (not sta tudi Ford in PSA) ne dela tovrstnih 4x4 skropucal? Ma ni vrag, da jih ne bi mogli prodajat...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tomi makinen? kdo je to..kaj je s tem snecerjem?

Kdo je bil?... preteklost. Potem pa mrk, enako za Subaruja.
Mrk po uspešni preteklosti velja še za Peugeot, Toyoto ... Pa tudi Ford, v končni fazi ...

Mrk ja, samo eni so izstopili, druge pa je konkurenca sesula, da so raje nehali. Kar razlika.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hehe... dobra!

Snecer: govorim za forde in citroene k bi šli lahko ob bok imprezi ali pa evotu...

in ja... 4x4 je namenjen samo in izključno snegu. sej so res čudni ti japonci. K da je pri nas ful snega? komot bi dal 2wd, pa bi takoj manj požl, a ne??

pa jest res ne vem, kaj ti je?? kako daješ video od citroena 2cv in sprašuješ, kaj bi impreza počela?? za to ima subaru druge avte. za na cesto je impreza, za v teren imaš pa forsterja, a ne?

pišuka, zanč sm kupu traktor, sam je ful bedn, k ne morem it 120 km/h z njim po AC... traktorji sucks!

Torej kje se lahko s tem "korejcem" voziš pri nas? Sem že enkrat vprašal pa je očitno to pretežko vprašanje. V konici najbrž ni zanimivo, na avtocesti tudi... mogoče na poligonu, da malo polijejo vodo, da lahko sploh okusiš material.

Zakaj recimo nobeden od top10 proizvajalcev na svetu (not sta tudi Ford in PSA) ne dela tovrstnih 4x4 skropucal? Ma ni vrag, da jih ne bi mogli prodajat...

hja, kjer ti paše. je veliko zanimivih cest tudi v sloveniji. sej veš. magistralne ceste. ovinkaste ceste... mislim, iz ene skrajnosti greš v drugo. Sej ni point, da rit loviš skozi vse ovinke - zakaj bi mogl polivat cesto?? sti gre pošrek brez ledu... In konec koncev, se lahko voziš z njo v službo. zakaj se ne bi mogel?

mogoče jih ne delajo, ker jih ne znajo. in ja, jih delajo, samo na trgu niso tok zanimivi. Imaš audi S3, golf GTI (ta ne vem, če je 4x4). ampak mogoče se tud bojijo, da jih folk ne bi kupoval, ker imajo vsi predsodek, da je 4x4 višja poraba, in jih to takoj odvrne od nakupa. mogoče nimajo tako razvitega 4x4, da bi prenesel 250k km malo bolj elastične vožnje... ne vem...
Sam kako lahko rečeš, da je skrapucalo, ko pa tud še sedel nisi zraven, niti ga nisi vozil? in dejansko nič ne veš o tem avtu. Scrapucalo je tebi zato, ker ti oblikovno ni všeč. In to je pač dejavnik, k ga ima vsak posameznik zase. Zarad tega ne moreš govort, da je avto slab, da so jajca, da so skrapucalo. Skrapucalo bi bilo, če bi imel že 10 vpoklicev, če bi se folk masovno pritoževal, da neki ne špila ok, itn... sej veš - tko kot se to dogaja toyoti zadnje čase. Toyota - k je pred leti veljala za MAX kvaliteto. in vsi so jo tud drago plačali.

ne vem no... par stvari tebi ni jasnih.

1. finance
2. namen
3. način življenja
4. plani

to so 4 dejavniki, po katerih če človek odloči za nakup avta. Če tebi pač ne znese, te ne mika, ti ni všeč, ok... samo ne nas prepričevat, da je avto skrapucalo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj novinar vpraša v prispevku..."kdo to kupi?"

Glede videza imamo tudi objektivne kriterije in kam paše Subaru je več kot očitno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Torej kje se lahko s tem "korejcem" voziš pri nas? Sem že enkrat vprašal pa je očitno to pretežko vprašanje. .

Poleg URAL-a od vojske je to še edina stvar k pride gor v snegu
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Ma dej... Impreza STI je brezvezen avto... jajca... Že navadna Fiesta 1.3 s 67 konji gre mimo.
grims-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/h8XXU71ELms"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/h8XXU71ELms" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Ne, tu gre bolj za vprašanje samoohranitvenega nagona voznika. Če si nor al pa Alan, je vse mogoče ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, tu gre bolj za vprašanje samoohranitvenega nagona voznika. Če si nor al pa Alan, je vse mogoče ...

evil.gif

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Tu gre bolj zato, da se že vsaj 2 leti vozmo na rakitno in gremo gor 'na polno' dol pa v štandgasu.
To je posnetek na poti dol, kjer se lepo vidi da se alanu vsi umikajo.
Škoda da je odrezal tist del k leti s ceste, me zanima kje se je zalomilo - pa bolj bi blo poučno od teh 3 minut.
evil.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
no k tko sneg omenjate, pa 4x4 avtomobile, sm se spomnu na en test k sm ga pred neki cajta bral v eni nemski reviji (pa ajde recmo da niso pristranski). sm se spravu poguglat in clo najdu test na netu. zanimivo da je impreza na testih zadnja oz predzadnja (skupno je najslabsa). http://www.sportauto-online.de...en-1249650.html

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Nisem bral testa, ker nemško berem res počasi. Zanima me, če so mel vsi enake gume - pa ne samo znamko in tip ampak tudi dimenzijo... ker recmo če bi dal na ta test Alana s Fiesto in ene dobre (nove) gume širine 135 bi 'premagal' vse.
smile-1.gif

So pa sigurno krivi dealerji - sploh subarujev da ni avta konkurenčno pripravil (nek sem zasledil da neki z gumami ni blo okey) - ker tole je res sramota.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
no k tko sneg omenjate, pa 4x4 avtomobile, sm se spomnu na en test k sm ga pred neki cajta bral v eni nemski reviji (pa ajde recmo da niso pristranski). sm se spravu poguglat in clo najdu test na netu. zanimivo da je impreza na testih zadnja oz predzadnja (skupno je najslabsa). http://www.sportauto-online.de...en-1249650.html

Ta test s kvaliteto 4x4 nima skoraj nič zveze, ker imajo na vse izmerjeno glavni vpliv gume. Impreza, Evo in še kateri ob oren speljevanju ža na asfaltu zavrtijo kolesa v prazno, na snegu/ledu pa se v prazno vrtijo vsa 4 stalno in tu je glavni dejavnik kvaliteta gum, te pa izvedba 4x4.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Tu gre bolj zato, da se že vsaj 2 leti vozmo na rakitno in gremo gor 'na polno' dol pa v štandgasu.
To je posnetek na poti dol, kjer se lepo vidi da se alanu vsi umikajo.
Škoda da je odrezal tist del k leti s ceste, me zanima kje se je zalomilo - pa bolj bi blo poučno od teh 3 minut.
evil.gif

Jebat ga če ti avto crkne sred ovinka pa ne moreš z gasom rešit drifta
grin1.gif
(sej vem izgovori hehe)
Sej za gor mam tud posneto ko sem samo za foro probal sledit, no sem bil presenečen da to sploh ni bil problem (mi je žal da ni posneto od začetka ko sem tistega pežojevca prehitel)

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Ja sej za gor mamo pa tud mi legitimen izgovor.
Impreza wrx s 5 modeli v avtu in stil vožnje lagano turistično do max 3000 rpm.
smile-1.gif

To bi ga najmanj ujet in prehitet.

Sej smo vaju pol počakal.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne glede na pripombe Subaru znalcev pa test vseeno nekaj pove o vozilu... seveda je vse drugo krivo.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne glede na pripombe Subaru znalcev pa test vseeno nekaj pove o vozilu... seveda je vse drugo krivo.
Največ pove prav tebi.

Jaz sem ugotovu da ne znam več skoraj nič nemško in sem test spustu čez google language tools in je pisalo da je imela Impreza zjebane gume. Če že sami povedo bo že nekaj na tem.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Šnecer glede na to da ima Subaru 4x4 v Legacyu in ta v vsakem testu zmelje konkurenco nevem kako je lahko Impreza zadnja na nekem testu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Največ pove prav tebi.

Jaz sem ugotovu da ne znam več skoraj nič nemško in sem test spustu čez google language tools in je pisalo da je imela Impreza zjebane gume. Če že sami povedo bo že nekaj na tem.

Ja o tebi pove, da ne znaš nemško.
Lepo piše, da ne glede na temo o gumah so perfomanse 1.5tone težkega "korejca" (limuzine, lol) totalno razočarale.

in zaključek:
---
Der ruhmreichen Rallye-Historie der Marke wird der aktuelle Impreza WRX STi auf Eis und Schnee nicht gerecht. Der Fünftürer verlangt extrem viel Arbeit am Volant, ohne diese unterm Strich mit einem ordentlichen Ergebnis zu belohnen. Ergo fällt der Spaßfaktor gering aus.
---

To je to, o čemer sem pisal. Ko se drugi zraven spravijo k zadevi, ki imajo denar in znanje, je Subaru v trenutku celo pod povprečjem.