Impreza STI

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Majo prav....ne vidim smisla, profitira nič ne prej obratno.

Ne vem kdo bi kupil tak avto zaradi testa v eni izmed xyz revij. Itak se razni Autobildi prevajajo pa je test opravljen, pa še uvoznik nima stroškov.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Hja ...
99% uvoznikov je izračunalo, da se splača. Tudi za 100+K vredne avte. Še Subaru da vse ostale za 2 tedna.

Prevajajo pa bedniki (ki na koncu propadejo).

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
To pa sucks.

@Malecky, jaz kupim revijo, ko mi vsebina primerno ustreza. Zdi se mi bedasto, da bi podpiral revije, ki samo prevajajo, če imam pa na voljo desetletja staro slovensko revijo AM.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Točn tko. Jst sm najmanj desetkrat prebral Avtomagazinov članek o STI 2003, pa še ga bom.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
čestitke, novega pa vseeno nisi kupil
smile-1.gif
in od tega dilerji zivijo.. torej si dokazal da je brezveze...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Jebemu mater kaj vse eni najdejo, ko se da posnetek ven, ko se vozi avtu primerno. Mislem ne mooooorš.
bonk.gif

Geronimo, poglej tega. Še vokitokija nima, dirka še manj, pa si je ****** vsekakor dovolil vzeti še polovico mojega vozišča. Kdo je sedaj večji ******. Vem, vsekakor AM, ko si je drznil posneti nekaj pametnega. Jaz vem in sem 110%, da z voznikom impreze ne bom nikoli imel problema. Ja, spet vem, zagovarjam drekače.
crazy1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kdo sploh kupi takšnega Subaruja? Vizualno je 20 let za konkurenco. Nezanimiva škatla z velikim spojlerjem.

Model pa še reče v prispevku, da si to kupijo rally vozniki oz. ljubitelji rallyja. Kje je že par let Subaru v resnem rallyju pa tudi ni potrebno omeniti.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kdo sploh kupi takšnega Subaruja? Vizualno je 20 let za konkurenco. Nezanimiva škatla z velikim spojlerjem.

Model pa še reče v prispevku, da si to kupijo rally vozniki oz. ljubitelji rallyja. Kje je že par let Subaru v resnem rallyju pa tudi ni potrebno omeniti.

kaj če bi napsial mail na firmo da je za njih najbolje da ukinijo proizvodnjo impreze
hysterical-1.gif

tak avto ne kupiš zato ker bi bil oblikovni hit z 17col feltnami,esp in avt klimo ter bose ozvočenjem...
za take stvari obstajajo a4 in podobna jajca

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa je resn rally zate? Če se zledujemo po WRC bi mogl met vsi citroene... zdej mi pa ti prpel enga citroena z 2.0 turbo motorjem in konkretnim 4 kolesnim pogonom. Kar se tiče drugih skupin, ki se bolj približajo cestnim avtom (grupa N) pa položaj subaruja v bistvu ni slab, prej nasprotno.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Vsi resni rally vozniki se danes vozijo v C4, ne pa v imprezah. Kako ne veš tega?
shocked-1.gif

Dober filmček, avto tudi ni švoh, a mi je vseeno "nabildan" HB bolj všeč, čeprav mi je bil na začetku -
13.gif

Edino stoli v STI in EVO-tih res malo zaostajajo za samim avtom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa je resn rally zate? Če se zledujemo po WRC bi mogl met vsi citroene... zdej mi pa ti prpel enga citroena z 2.0 turbo motorjem in konkretnim 4 kolesnim pogonom. Kar se tiče drugih skupin, ki se bolj približajo cestnim avtom (grupa N) pa položaj subaruja v bistvu ni slab, prej nasprotno.

Če gledamo WRC lahko vidimo kako je žalostno tam propadel zastareli bokser subaru, da so že po enem letu odnehali z novim modelom (atkinson je vozil zadnji?)
Skratka v wrcju ni imel pogojev, ko so se drugi zraven spravili, sploh če omenim citroen, ki je vsepovsod zmagoval, ko se je lotil zadeve (dakar, wrc, nižje grupe itd.).

Saj je že novinar med vrsticami vprašal v prispevku "kdo sploh kupi to sranje?". In to je tudi razlog, da gre za butično vozilo, saj konkurenca kaj podobnega za civilni trg ne dela, ker ni povpraševanja.

Kje se boš pa s tem vozil, saj je pri nas vse poasfaltirano, za brezpotja pa tudi ni, ker bi hitro kaj pofrčalo. Če boš pa uničeval makadam pa verjemi, da te bo enkrat kakšen kmet kje dobil.

Če ne bi subaru imel na havbi zračnika, zadaj pa spojlera, bi itak zgledal kot kakšen korejec iz 90. let. Bi vsaj na obliki malo delali, ne pa da nastane tako skropucalo. Če že ima zavidljive performanse, je katastrofalnega izgleda.

Drugače pa mi verjemi, da če bi Citroen naredil tovrstno vozilo, bi se bolje prodajalo
smile-1.gif
in bilo zagotovo boljše, al pa Ford itd.
Cena tega "korejca" je 55.000 EUR + ? ne se hecat.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Ta takoimenovani 'korejec' ima vse tri zapore diferencialov in še kakšen cuker....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Dejansko se res strinjam da so malo za časom kr naenkrat. Včasih je bila IMpreza res top of teh pop zdej je pa samo še znamka. Čeprov mi je na zunaj res nora ta HB oblika. Se mi zdi Ford še najboljš v tem trenutku. Tanov Focus RS je zver

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Ta takoimenovani 'korejec' ima vse tri zapore diferencialov in še kakšen cuker....

Senzor za parkiranje?
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne rabi, ker vozniki imprez znajo parkirat. Še marsikaj ne bi mela, če ne bi blo potrebno avtov prodajat tudi "neprimernim".