Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zdajle si mi dal idejo: lahko bi vse skupaj vlozil v piramidno shemo !
ti vloži na ta široki strani, jaz bom pa na ta ozki, potem si pa vse skupaj z dobičkom razdeliva na pol... bi šlo?
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zdajle si mi dal idejo: lahko bi vse skupaj vlozil v piramidno shemo !
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
S 100.000 ne rabiš več delati, sam še mal mutiš.
Citat:
Uporabnik igi pravi:Ne pa da sem se danes peljal v LJ in odprl depozit na faktor banki za 3,8% letno....
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
ksz in vsi ostali
Prosim za malo resnosti v temi. Če ima kdo kakšno dobro idejo naj napiše, če ne naj pa se zadrži.
@Numy: kako ne bos dohajal inflacije ? ealna obrestnma mera je nekaj malega nad 0%, kar je bolje kot minus 2-4% na leto, ce ti visi doma. Je tudi edina zanesljiva opcija (poleg zanesljive izgube 2-4%, ce imas pod zimnico), vse ostalo je tvegano. Od tega je nekaj stvari tvegano samo v smislu, da ne ves kako visok bo donos (nalozbe z garancijo), vecina stvari je pa tveganih v smislu da bo lahko ali plus, ali pa minus, in ti si to podpisal, torej je tvoj problem kaj bo v resnici (edino od zastopnika ni problem, ki ti je produkt rodal, ker dobi svoje procente ne glede na koncni izid - velja tudi za tvoje kovine, kjer zagotovo zasluzi edinole prodajalec kovin, npr. Moro, vse ostalo je pa tvegano).
Hvala za razumevanje
sevlje
še k temi: Jaz vem kaj bi naredil, vsekakor pa ne povem, ker mi bi potem lahko kdo idejo speljal
bral bi ekonomijo, kjer sem pisal da na probanki dobiš vsaj 4% /(do 4,5 če das za 3 leta)Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Hja no.... Zakaj jih potem še vedno toliko dela? dobro, daš na banko dobiš za to recimo 400€ na mesec. Je to dovolj? S tem glih pokriješ inflacijo!
Kupiš zlato? kupiš delnice? daš v sklade? kupiš stanovanje? preprodajaš avte?
NIČ od tega ni sigurno. Lahko razpršiš, lahko delaš kar hočeš, ampak še vedno je rizik.
Veš kako bi bil vesel za 10% letno?
Ne pa da sem se danes peljal v LJ in odprl depozit na faktor banki za 3,8% letno....
Citat:
Uporabnik torek pravi:
100.000 EUR je recimo dovolj za eno delovno mesto. To pomeni da se lahko lotiš storitvene ali kake mini proizvodne dejavnosti, potem delaš kot črna živina in zaslužiš ca. eno poslansko plačo na mesec - če znaš dobro delati. Če pa ne znaš dobro delati boš čez kako leto ali 2 vse skupaj zaprl in vračal še kakšen dolg.
Kdor razmišlja da s 100.000 EUR ne rabiš več delati, jih najverjetneje nikoli ne bo imel.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
uvozil bi kak zanimiv produkt.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
bral bi ekonomijo, kjer sem pisal da na probanki dobiš vsaj 4% /(do 4,5 če das za 3 leta)Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Hja no.... Zakaj jih potem še vedno toliko dela? dobro, daš na banko dobiš za to recimo 400€ na mesec. Je to dovolj? S tem glih pokriješ inflacijo!
Kupiš zlato? kupiš delnice? daš v sklade? kupiš stanovanje? preprodajaš avte?
NIČ od tega ni sigurno. Lahko razpršiš, lahko delaš kar hočeš, ampak še vedno je rizik.
Veš kako bi bil vesel za 10% letno?
Ne pa da sem se danes peljal v LJ in odprl depozit na faktor banki za 3,8% letno....
Pa še v celju imajo poslovalnico