IKEA - izkušnje z uporabnikom prevozi?

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
ksz

Kot ste videli, so posti od uporabnika hudEja pobrisani, ker je sam tako želel.
Opozorajam pa uporabnika prevozi, da vkolikor se bodo še pojavljali uporabniki z istim problemom, da j bom pobrisane poste na lastno pest vrnil nazaj v javni del foruma.

lp

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa sej ne moreš verjet.

hudi je dal pobrisat poste za 60€, ne me hecat.
menim, da je prednost foruma, namen, da se širi informacije in pomaga sotrpinom, da se ne nategnejo.

ZATOREJ HUDI JAZ DAJEM 60€, DA SE POSTE VRNE.

koliko je treab dati, da bo tole sticky

samotar_ka

Zelenc'
10. feb 2008
6
0
1
Zanimivo je, da ljudje brišejo svoje poste proti jožetu. Pač midva sva dala prijavo na policijo. Njegova izjava je, da mi je dolžan samo 70 eur in nič več. Pri prvi dostavi mi ni dostavil vsega. Sedaj trdi, da mi je vse dostavil,. Hkrati trdi, da je njegova dobra volja če preveri ali je ikea dala vso robo, katera je na računu.
Torej sedaj čakava na odločitev policije in Jožeta.

stajrc

Zelenc'
23. avg 2008
3
0
1
Verjetno je z njimi vse uredil kaj, in forum meni ni način za obračunavanje.

Pejt sama gor pa si pripelji kar rabiš.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Forum je zato da se izmenjava izkušnje nekatere tudi slabe. Mislim da si ti z nick-om STAJRC eden izmed njegovih ali kar sam JŠ -Pre....
Glej star slovenski pregovor
ČE MAČKU NA REP STOPIŠ SE ZKODI KAJ?

In ravno tvoj prvi prispevek tukaj na forumu je CVILENJE.

ZAŠIJTE TEGA PRAS...A , kateri neteguje ljudi.

stajrc

Zelenc'
23. avg 2008
3
0
1
kkarola - ta forum berem že dolgo in nisem se registriral nevem zakaj in če sem dal svoj prvi komentar ravno sem in sem kaj narobe napisal se opravičujem. Nategovanja ne podpiram, ne podpiram pa tudi blatenja na ta način.
Če vam je kaj dolžan povejte to policiji, odvetniku in nevm komu še. Osebno njega "prevozi" ne poznam.

Lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
ej, men pa ni jasn kako noben ne ve, da je dostava iz ikeje zastonj če je nad 1000€. če že naročiš kuhno, pa menda košta jurja al ne?

sicer pa take, ki obljubjo in potem ne dostavijo, samo iz hlač strest.
lp

isa

Zelenc'
31. avg 2008
3
0
1
Zivjo vsi,
Jože Škerbinek nas z dostavo pohištva nateguje že od maja. Prvih nekaj mesecev smo naivno čakali in si potrpežljivo dopisovali z njim, zdaj pa bomo začeli stvar stopnjevati dokler ne dobimo svojega. Tega niti ni tako malo. Jože očitno ne reagira niti na grožnje in mislim da bi bilo dobro, da se malo organiziramo. Pozivam nategnjene, da se mi oglasijo na mail isapax@yahoo.com.
Prosim da vrnete vse pritožbe na forum, ker tip očitno še krade.
Zanima pa me tudi kako se razpletajo zgodbe v zvezi z njim, kaj reče policija, je bil že sploh kdo nasilen...
lep pozdrav
srce-1.gif

isa

Zelenc'
31. avg 2008
3
0
1
Jože, gremo kar v javnost, zato objavljam tvoj včerajšnji mail:
"Kdo si, kaj sem ti dolžan in pazi kaj delaš!?"

Očitno se kriminalka spreminja v grozljivko. Ti bi moral paziti kaj delaš, kar delamo mi je samoobramba. Verjetno sam veš kaj si komu dolžan. Do kje bomo šli je odvisno samo od tebe. Če bi bil iskren in bi priznal kaj se ti dogaja, bi se še dalo zmenit. Tako pa je vsaka tvoja beseda prazna. Poravnaj dolg.
lep pozdrav

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Zanimiva razprava. Škoda, da je nekaj že pobrisano, ker me res zanima takriminalka.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Pol se bojo pa spet brisala sporočila, ko vam bo Jože pripeljal tisto omaro...

isa

Zelenc'
31. avg 2008
3
0
1
"Če želita met še pohištvo iz ikeje mi še enkrat pošljita seznam, sicer dobita denar. Vse bosta dobila do prihodnjega petka ko dobim plačo." ... Pravi Jože.
Jutri naj bi nakazal denar, ki ga dolguje.
Nadaljevanje sledi.

Hugojelep

Zelenc'
17. nov 2008
4
0
1
Smo podjetje ki se okvarja z prevozi po Sloveniji in izven nje.

Organiziramo prevoze iz vseh nakupovalnih centrov med njimi tudi IKEA.

Večinoma iz Gradca in po novem tudi iz Celovca..

Vi preko spleta ali osebno izberete izdelek, naročite, mi vam po ugodni ceni pripeljemo, po želji tudi zmontiramo.

Več imformacij na [www.k-transport.si]

ali info@k-transport.si

Lep pozdrav Boštjan

Nazadnje uredil moderator: