IKEA - izkušnje z uporabnikom prevozi?

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
hysterical-1.gif

Alesx

Zelenc'
10. jul 2008
2
0
1
Meni je dostavil včeraj okrog 22:30h, pripeljal je skoraj vse kar sem mu naročil razen nekih malenkosti, ki jih ni bilo na zalogi.
Vmes je bilo mnogo telefonov, SMSjev...v glavnem robo sedaj imam, Jože mi NI računal dogovorjenih prevoznih stroškov 30€ in se mi je opravičil, da se je zadeva vlekla skoraj 1 mesec.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Glede na datum tvoje prijave in na post tej temi... mi/nam je malo sumljivo, pomoje razumeš.
Kar naenkrat je nekaj novih uporabnikov ki so začeli prav tukaj..
smirk-1.gif

@clips: upam da se bo uredilo ter da boste lahko zrihtala stanovanje.......
Kaj pa z drugih cifer?? se ne oglasi?

HudEja

Zelenc'
10. jul 2008
14
0
1
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Glede na datum tvoje prijave in na post tej temi... mi/nam je malo sumljivo, pomoje razumeš.
Kar naenkrat je nekaj novih uporabnikov ki so začeli prav tukaj..
smirk-1.gif

Izbris sporočila na željo uporabnika !!!

Nazadnje uredil moderator:

prevozi

Zelenc'
2. jul 2008
14
0
1
Ljubljana
Dober večer vsem!

Po dolgem času sem spet prišel do neta.

Pa vidim, da imate veliko povedati čez mene. Prov!

Pa še jaz svoje povem, lahko?

V ponedeljek 14.7 sem dostavil 4 strankam pohštvo (Alesx + ostalim ki jih ni na netu). Vsem, ki jim nisem dostavil v 14 dneh nisem računal prevoza. V četrtek 17.7. je bilo dostavljena roba še dvema strankama. Toliko o mojem delu za ta teden. Lahko vidite, da kljub temu da tele pluvate in izlivate vse kar je možno, jaz nimam nič majn dela. Še vedno dobivam klice iz cele slovenije in vozim pohštvo iz IKEJE in KIKE.

Pa še komentarji: (vsi imate preveč časa zato pa nastaje tukaj prava kriminalka v kateri imam glavno vlogo - HVALA)

Alesx - hvala ker si napisal svoj kometar.

Clips in Infta - vama dolgujem omaro - res je prizanm. Nisem pa jaz kriv, da imata razmetano stanovanje, da boste rodili in še kaj. Da grozilnih sms ne govorim!

Hudeja - dajeta narobne informacije! Ker stra se spravila na moje straše in delala iz miši slona, sem sklenil, da vama robe ne dostavim ampak vrnem denar. Sedaj sta dobila nazaj denar razen za omaro, ki jo bosta dobila in to samo zato, ker se mi jo ne da vozit nazaj v Graz. To je resnica!

Vsi ostali pa če želite Vam dostavim iz Ikeje ali Kike kar želite, lahko greste z mano v trgovine in skupaj pripeljemo željeno pohištvo vam na dom! Moj mail: prevozi.kombi@gmail.com

Lep pozdrav vsem

samotar_ka

Zelenc'
10. feb 2008
6
0
1
Jože, pa ne moreš tko no? Pa kako so drugi krivi da majo razmetan, zato ker imajo robo po tleh ker ti nisi izpolnil obljube?
Zeloooo dolgo sem / sva bila tiho in po forumu nisva pisala... ampak tale tvoj odgovor mi je dvignil pritisk (še eni noseči!) ampak mojemu še 1000x bolj, pa ima že tako visokega!

Torej midva sva tudi oguljufana. V ikei sva naročila in vplačala kuhinjo že aprila letos. Ko sva iz Ikeje prejela pošto, da je najina roba priprvljena na paleti se je moj dobil z Jožetom mu predal original račun. To je bilo v četrtek in dogovorjena sta bila, da robo dostavi v soboto. V soboto 11. maja je robo pripeljal. Vendar lej ga zlomka za cca 600 € premalo artiklov! Je razložil, da se je gor z gospo pri izdaji dogovoril, da ka kontaktira ko bodo pripravili še preostalo robo. Sva tako čakala cca 14 dni nakar se je moj začel malo zanimat kaj je zdej s to robo, pa še nekaj malenkosti mu je naročil (saj je dejansko izgledalo kot da je tip normalen in zanesljiv). Po tistem je bil na telefon dosegljiv le preko smsjev. Javlja se itaq že dolgo ne več. Pa tudi sem in tja je poslal kak sms le zato, ker ga je moj klical neprekinjeno po uro in več skupaj . Shranjenih ima preko 15 njegovim smsov z obljubo pripeljem v pon., pripeljem v četrte, pripeljem v soboto.... V enem izmed smsov mu je moj obrazložil, da nama pač ne pušča nobene druge opcije kot da prijaviva na policijo je v isti sekundi priletel sms v stilu kaj grozi, in da potem pa sigurno ne bova prejela manjkajoče robe. Ko mu je omenil, da sva stopila v stik z ikeo, da greva sama iskat kar manjka je poslal porogljiv sms naj si ne delava stroškov s klicarjenjem, ker je roba že zdavnaj pri nejmu v garaži..... Tole se vleče že od konca maja... torej 2 meseca. Ker manjkajta 2 ključni omarici in še nekaj ostale robe kuhinje ne moreva sestavit, torej sva že od začetka maja v novem stanovanju brez kuhinje. Sem že napisala da sem tudi sama noseča? In najbolj zdravo za nosečnico je prehranjevanje s sendiviči oz. druga opcija gostilna? Imava očitno preveč denarja? Sva si tudi za to sama kriva? Saj on vendar samo malenkost zamuja z dostavo?!!! Smo ljudje res čudni ker ga ne razumemo? Da ne govorim, koliko je moj že zapravil za telefon! Ne, da nama ne sme nič računat, še plačat nama bi moral! Bemu mast če ne greva res zdele takoj na policijo. Sva venomer odlašala v stilu komu se da potem po sodnijah jahat še naslednjih nekaj let in dokazovat?

HudEja

Zelenc'
10. jul 2008
14
0
1
Citat:
Hudeja - dajeta narobne informacije! Ker stra se spravila na moje straše in delala iz miši slona, sem sklenil, da vama robe ne dostavim ampak vrnem denar. Sedaj sta dobila nazaj denar razen za omaro, ki jo bosta dobila in to samo zato, ker se mi jo ne da vozit nazaj v Graz. To je resnica!

Izbris sporočila na željo uporabnika !!!

Nazadnje uredil moderator:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz ne morem verjet kako ste ljudje naivni.
crazy1.gif
Pa kaj si nemrete enega kombija od kakega kolega sposodit al pa enoprostorca, pa se enostavno peljat v Avstrijo. Jao, kak si upate puščat tako delikatne stvari tujcem, da urejajo namesto vas.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik HudEja pravi:
Citat:

Na mobisux forumu te je priporočila neka gospa in jaz sem samo pokazal, da je uporabniško ime, ki ga je ta gospa uporabljala na forumu, enako imenu neke osebe (najdene z Googlom), ki ima enak priimek kot ti. Poleg tega je to ime precej redko - v sloveniji je oseb s tem imenom manj kot 5. Nato pa jo je moja žena hotela poklicati in preveriti, kakšne izkušnje je imela s tvojo dostavo. In presenečenje - na njen telefon si se oglasil ti. In to je bilo vse.

hysterical-1.gif

Če bi bili "pametni" bi celoten scenarij prodali Seinfeldu v Hollywood, ker je vse skupaj komedija.

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
@prevozi: Čestitam. Čisto čisto nov si, pa si se zameril že vsem, ki berejo tole temo!
aplauz.gif

Glej, očitno delaš nekaj narobe. S Suxa so te vrgli, zdaj mešaš drek že tle .. Pa tole ni iu iu tebe, ampak tebi zgolj v razmislek ..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men ni jasn, zakaj se ne zmenite, pa ko tip pripelje enemu, ga enostavno zagrabte, zvijete, polomte, date v kombi in dotavite v pm, kjer ga pustite privezanega za drevo.

šalo na stran. naivnih je veliko, res veliko.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Jst sem že pred leti od enga naroču prevoz iz ikeje pa mi je tudi vozil 14dni sicer je prpelov in tut povedal zakaj sem čakal 14dni
zato, ker zbira naročila tolk časa da kombi nafila do konca, ker edino takrat se to splača. Ne moreš se do Graza pelat za tri naročila nevem ; omara, hladilnik, kavč jih dostavit na naslove pa pokasirat 25-30€ nekje saj to čisti minus delaš. Drugo pa je, ko enkrat kombi nafilaš do konca pol se pa že splača. Seveda če pa čakaš mesec dva na to ga pa če slučajno pripelje pustim da zloži pol pa sam še gorjača poje
10.gif
pa tut slučajno mu ne plačam.

Če se vas pa 10 zbere če kaj rabite iz ikeje pa če niste po celi slo razmetan si pa tut sam vzamem čas pa eno soboto letim do graza
ali padove na izlet
smile-1.gif