IKEA - izkušnje z uporabnikom prevozi?

prevozi

Zelenc'
2. jul 2008
14
0
1
Ljubljana
Ja ravno sem govoril z njimi. Cena prevoza je 30% v vrednosti blaga + še nekaj zraven odvisno od kje si.
Zastonj prevoz je samo če naročiš preko interneta, kar pa meni osebno se zdi nemogoče ker veliko stvari nimajo gor oz. jaz moram zadevo videt v živo če kupujem kuhinjo ali spalnico. Vrednost mora bit čez 1000 €.

Še vedno Vam povem, če želite vam dostavim jaz, evo pa če imate blago za več kot 1000 € bom tud jaz cenejši. Zakaj pa ne - konkurenca je huda tudi tukaj.

Nazadnje urejeno:

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
če bi jaz kupovala kuhinjo, bi šla itak pogledat na več koncev, potem pa se odločiš katera ti je najboljša. in če sem videla v ikei kakšno, ki bi mi bila všeč, res ne vidim problema, da ne bi naročila prek neta.

no, itak je stvar posameznika, sem samo napisala, da obstaja tudi ta opcija

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Resnica je taka:

sam sem šel v ikejo in pogledal kaj bom kupil. naredil sem si lepo seznamček in ko sem prišel domov sem šel lepo na internet in naročil. sicer preko online naročila ne moreš izbrat Slovenije ( vsaj leto nazaj to ni bilo mogoče) , ampak lahko v naslovno vrstivo vpišeš Slovenija in bodo že vedl kam dostat. Potem te pokličejo in če je nakup nad 1000€ je prevoz 100% zastonj. Plus tega so meni vso robo brez težav dostavili v tretje nadstropje direkto v sobo (lift seveda imamo).

lp

samotar_ka

Zelenc'
10. feb 2008
6
0
1
Sama razmišljam o nekaj malenkostih, ki bi jih nabavila ... tam za cca 100, 200 €. Kako pa ti to spelješ? Kaj, ti dam denar ali? Kako naj ti zaupam? Kdaj pa bi to nahitreje dobila?

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
omg
shocked-1.gif

pa še hotel me je prepričat, da ni brezplačen prevoz. upam, da jih ni veliko "nategnil"

prevozi

Zelenc'
2. jul 2008
14
0
1
Ljubljana
Tale AlesX dela samo, res samo kurbarijo, naj pove, kod je? Naj me pokliče, da se pomeniva!

Jaz vem kaj imam za dostavit in bom dostavil.

Piše pa o meni kot da sem kriminalc!

prevozi

Zelenc'
2. jul 2008
14
0
1
Ljubljana
Bom si povrnil zaupanje, dokazal bom, da sem pošten in nimam slabih namenov.
V dokaz bom vsako dostavo zabeležil sem gor, da boste vse videli.

LP

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
hysterical-1.gif

če te zanima kaj je pisalo, ti na hitro obnovim: en tip je videl na mobisuxu da tale stric ponuja prevoz, ga je klical, da mu pripelje omaro (se mi zdi da je bla omara) in sta se potem lovila za dostavo ... sms-i so bili številni (Kdaj se lahko dobiva, da prevzamem robo? Ja, jo imam že v garaži, ampak nimam časa. in podobni)

potem pa je ta stric napisal, da je na mobisuxu tudi napisal da je dobil od drugih opozorilne sms-e, pa je bil topic z mobisuxa umaknjen oz. zbrisan in da sumi, da je kdo, ki je povezan z mobisuxom

tko nekak

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
pač sem napisala kar mi je rekla in da si me hotel prepričat da prevoz ni gratis. kaj sem zdaj mislila da vse vem?

HudEja

Zelenc'
10. jul 2008
14
0
1
Citat:
Uporabnik prevozi pravi:

LP
Izbris sporočila na željo uporabnika !!!

Nazadnje uredil moderator:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik HudEja pravi:
Citat:
Uporabnik prevozi pravi:

LP
Jaz tudi pričakujem dostavo v ponedeljek. Vam sporočim kako je bilo.

hysterical-1.gif