iGO Primo, Nextgen - [Android OS]

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Kot rečeno, meni sedaj lepo deluje na 480x800 (SGS, ICS 4.04) - tudi TMC. Ne deluje edino Googlovo iskanje. Jutri bom pri sodelavcih preizkusil, če deluje tudi na drugih telefonih. Vsekakor pa je zadeva prava
zmaga.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Super novica za uporabnike Galaxy S3
smile-1.gif

Zahvaljujoč uporabniku @popotnik sedaj deluje vse tako kot mora na S3 (resolucija, zemljevidi, TMC, slo vodenje, slo meni...)

Hvala @popotnik za tvoj trud, živce in energijo
cheer.gif

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Kako pa vam deluje TMC na telefonu? Je uporabljen notranji FM sprejemnik ali se dokupi zunanjega?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Janch pravi naslednje
smile-1.gif

Primo ima dve opciji sprejemanja TMC informacij:

1. Preko TMC antene (to je na wince napravah edina opcija in deluje preko TMC providejev v posamičnih državah)
2. Preko wi-fi povezave, kar pride v poštev na telefonih (ta opcija je preko online baze naviextras, torej nima veze s prvo opcijo)

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Se pravi, da lahko TMC anteno (wince) priklopim na telefon in jo prav tako uporabljam?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Te resolucije,ki sedaj kombiniramo še vedno ni tisto tapravo,ker dejansko sam program prisilimo da sliko raztegne in posledica tega je,da se pri nekaterih slike prekrivajo.
Za prvo silo je vendar bo potrebno počakat na prave data.zip datoteke,ker je pa v tej mapi ogromno za zamenjat pa se žal moje znanje tukaj konča.
Tako,da pri kaki resoluciji vam lahko pomagam,da se vam program zažene za ostalo bo pa potrebno počakat(upam,da ne predolgo)

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
366
3
18
Vsekakor smo šli svetlobna leta naprej. Za letošnji dopust bo zadostovalo. Do naslednjega pa se bo vsekakor že kaj premaknilo naprej
wink-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.438
801
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Za vse ki iščete resolucije manjše od 480x800 naj povem, da zanekrat še ni rešitve, saj shrinkanje resolucij iz osnovnega data.zip, ki v kodi vsebuje samo 800x480, ni možno, tako kot je to v obratni smeri za vse višje resolucije. Torej potrebno bo počakat nove verzije data.zip fajlov, ki jih bodo bržkone kmalu realizirali naši zvesti skinerji iz tujih forumov! Respect!
smile-1.gif

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Da ne naredim kakšne neumnosti: kako pa odstranim IGO MyWay? Ali le izbrišem datoteke s kartice ali je kakšen drug način za deinstalacijo?

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Sem že našel: vse aplikacije - odstrani . Pa ni več IGO ta. Enostavno, ko veš

sosko

Fizikalc
11. sep 2007
1.316
0
36
52
Koper
gdcapris.slohosting.com
Zanima me kako je z delovanjem TMC na SGSII preko vgrajenega radijskega sprejemnika. Preko WIFI oz. podatkovne povezave mi pobere podatke, če pa je to dvoje izklopljeno pa ne prenese ničesar. Torej na kak način lahko usposobim TMC tudi preko vgrajenega radijskega sprejemnika?

dzipo

Pripravnik
3. sep 2007
48
0
6
Čestitke vsem, ki delate na tem IGO na SGS3 dela aplikacija brez BP, Sedaj pa probat na cesto . Hvala

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Kako je z ločljivostjo? Prejle me je klical kolega, ki pravi, da zadeva sicer deluje, ampak ni ravno najbolj pregledno in uporabno na SGS III. Mogoče imaš drugo verzijo?

22. jul 2007
13.397
1.652
113
124
na 7" tablici 800x480 (ICS) je v ležečem položaju tudi rahlo spodaj odrezano, dočim v pokončem pogledu je vse bp

Nazadnje urejeno:

Pinus

Zelenc'
22. feb 2011
14
0
1
Vidim, da večini tukaj deluje BP in da ste Primo brez problema inštalirali. Meni pa pri inštalaciji pade ven. Ne moremo potrditi polja DA ko me sprašuje če sprejemam licenčne pogoje in potem me vrže ven. Ali se komu kaj sanja, kaj bi lahko bil vzrok. Sam imam HTC Desire S. Telefon ni Rootan in nima custom ROMa, temveč original 2.3.5.