iGO-683 B

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik damo pravi:
kje bi lahko downloadal Igo 8 ali 8.3 ter kodo oz. crack? Po pomoti sem ga zbrisal (prišel je kot original zram navigacije). Op. sistem je win ce 5.0. Ja, rabil bi tudi karte za evropo (slo, it, au, nem, hrv, bosna,...)

info na ZS!

lp, J

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Osnovni Menu - original?Ker jaz lahk prtiskam k bedak pa se mi ne odpre nič.

Ja osnovni menu. s tem da imam v shell.ini nastavljen, da mi odpre explorer.exe ob zagonu. ni najboljša rešitev, se pa ne pritožujem.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Kje pa je spravljen začetni meni,tist ko ti da na izbiro navigacijo,media nastavitve,telefoniranje.Sem mal gledu po windowsih paq nisem nikjer najdu.Do zdaj sem pustu windowse na miru,ampak mi živc ni dal mira pa sem mogu pogledat in seveda nebi bil jaz če nebi mal spremenu ozadja,pa bližnico dal na namizje.A je kakšna nevarnost če poganjaš navigacijo direkt iz windowsov?

mihael23

Zelenc'
17. jan 2010
21
0
1
imam omenjeno napravico in kopiram gor garmina europe city navigator 2010 na sd kartico,grem spremenim

start=\SDMMC\IGO 2006\navngo.exe

spremenim tako

start=\SDMMC\IGO 2006\gmapsupp

to je od garmina,samo mi noce zagnat,kje tiči problem....morem kaki program sen nalozit ali kaj ne vem..

mirkop

Pripravnik
13. mar 2008
103
0
16
A mi lahko ker pošlje na ZS ali na mail kako se da TOMTOM na napravo z CE4.2, ker kar koli probam naredit mi na koncu napiše "not enough memory". :-(

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
To ni prava tema, sicer se pa sprašujem zakaj neki ravno Tomtom, ko pa je Igo 8 trenutno mati vseh navigacij in prav lepo deluje tudi na CE 4.2..res pa je, da potrebuješ mlinček z min. 64 mb rama in 300 MHz.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

medjed

Zelenc'
6. jan 2010
7
0
1
Pozdravljeni!
A ve kdo zakaj me ne opozarja moja napravica na radarje? Sem jih naložil, ampak me ne opozarja. Kaj sem spregledal pri nastavitvah?

Hvala!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Predvidevam, da si jih snel iz poiplaze v .txt obliki za igo 8. Shraniš jih na lokacijo:

SD\iGO8\content\speedcam

V nastavitvah pa preveri pod "opozorila" če imaš omogočeno vizualni in zvočno opozorilo.

lp

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Čisto tako za intermezzo: a si ne morete zapomnit tistih 10-15 stacionarnih škatel, pa še velike table so pred njimi.

Glede na to, da je opozarjanje na radarje v veliko evropskih državah prepovedana funkcija in da je v slovenskih "radarjih" nametano kup nepotrebnih opozoril (vse DARS kamere, placi ob cesti, kjer ne nekoč v davnih časih stal mobilni radar,....) je to zame ena od bolj neuporabnih funkcij.

Če ne znaš gledat naprej in iskat radarjev, se vozi po predpisih!
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
A se sploh še da dobit kakšen speedcam.txt file, kjer bi bile vključene le stacionarne škatle?? Ker nekaj zadnjih verzij stacionarnih radarjev iz poiplaze, vključuje vse radarje, mobilne, stacionarne pa še kakšne. Zelo je moteče ko se recimo vozim skozi celje, kjer se mi praktično celo pot dere in piska, saj je že pri vsaki avtobusni postaji vrisan radar.

mihael23

Zelenc'
17. jan 2010
21
0
1
na igota 683 b sem dal igo08 na kartico,ko zazenem E-knijga na igotu mi izpise samo SYS.TXT,mapo content in mapo defaults in save! kje tiči problem?sem novinec v tem,garmina obvladam v nulo ampak o igotu niman pojma,samo to mi naj nekdo pove postopek!pa ne z neumesnimi komentarji tisti ki kao veste vse o vsem....

lipan

Pripravnik
4. sep 2007
200
0
16
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
A se sploh še da dobit kakšen speedcam.txt file, kjer bi bile vključene le stacionarne škatle?? Ker nekaj zadnjih verzij stacionarnih radarjev iz poiplaze, vključuje vse radarje, mobilne, stacionarne pa še kakšne. Zelo je moteče ko se recimo vozim skozi celje, kjer se mi praktično celo pot dere in piska, saj je že pri vsaki avtobusni postaji vrisan radar.
V nastavitvah za opozorila za radarje se,da nastavit kateri radarji so vklopljeni.
Vsaj riks skin to omogoča.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
To drži, vendar, če so že v štartu (v speedcam.txt) pomešani vsi radarji, jih tudi skin vidi vse kot stacionarne radarje, zato jih ne zna ločit. Sicer zdej govorim na pamet, a mi kurja logika pravi, da imam prav. Bom pa sprobal.

mihael23

Zelenc'
17. jan 2010
21
0
1
lp imam igo08 nalozen na igo-683-b

zakaj mi destinacij ne kaže (naprimer da bi vtipkal trgovin katero pa bi me tja odpeljalo)?

zakaj mi neki seznam skoz kaže ko zažeenm igoja pa mi spodaj pisi potrdi?

zakaj ne gre nastaviti domaci kraj recimo da bi sel v london pa bi vtipkal samo domov pa bi me odpelajlo..

eni par stvari je ki mi je neznanih

prosim za pomoč