dačo dej ne se ukvarjat z njim vidiš da trola in tebi para živce, ter spama temo in to je to. Daj ga na ignor boš naredu zlato deloŠe lahko tretja opcija, pametnjakovič?Poglej priponko 107303
En kursc tebe briga kako se jaz pogovarjam ali se moj ****** sliši, kot je napisano, ali Zpizdi. Če hočeš ti lahko rečem tudi fak off.
ktero pa?Ne jokat, sej bo stric liziko dal.
Višnjevo.ktero pa?
Trolam ga samo tam kjer da na pladnju material. Jebe ga SZ on ti pa reče da tipka brez očal, pol je sleng, pa je mislil v resnici dialekt, pol se pa razpištoli. V bistvu je precej zabaven možic.dačo dej ne se ukvarjat z njim vidiš da trola in tebi para živce, ter spama temo in to je to. Daj ga na ignor boš naredu zlato delo
jao..ce si buzi, se pejt rajcat na privat..ce pa ne, si pa bolj zabit, kot sem mislil, da si in ne kapiras, kaj ti hoce povedat.proizvajalec me zanima
Ja no, kakor imas zaspehano tipkovnico, ti lahko komp kar sam tipka znake...naj ti bo.Še lahko tretja opcija, pametnjakovič?Poglej priponko 107303
En kursc tebe briga kako se jaz pogovarjam ali se moj ****** sliši, kot je napisano, ali Zpizdi. Če hočeš ti lahko rečem tudi fak off.
nope kar je južno od Kolpe ne pride v poštevZvečevo
Glede na to da ga po branju iebe sintaksa....ovajjj nevem če "glih je" neko leposlovje......Je pa lepo, da bereš. Kaj lektoriranega?
Kako se na Alterju razvijajo debate je pa zame nekaj novega. Na srečo vidim, da nisem edini, ki ga to čudi.Torej je zdaj v Sloveniji naenkrat glavni problem pravopis?![]()