Idiotizmi 4. Janševe vlade

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
800
135
43
Do pred nekaj let sem bil prepričan, da ne poznam nikogar, ki bi bil volivec SDS. Potem se je pa zgodilo... Med pogovorom o nekih brezveznostih mi je znanec, ki sem ga vedno cenil, povedal, da že ves čas voli SDS. Malo za tem mi je sodelavec (sicer redni obiskovalec dolenjskih zidanic) povedal, da redno lajka vsako objavo USA Vancea in voli SDS. Na videz pa povsem navadna človeka, bemti!

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
800
135
43
A veš, da sem se resno zamislil, ko sem tole dvoje izvedel. Pomislil sem, a sem morda jaz malo čuden, al sta ta dva čudna. Še vedno me malo matra okrog tega.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
800
135
43

Svetovljan, vajen obračanja reklca in zatohlega razmišljanja. Morda mu delam krivico, ampak tako izpadejo njegove izjave.

Vsak brani svoj interes na žalost. Pedofile ali ostale spolne iztirjence, migrante kateri bi morali kazensko odgovarjati ali pa biti izgnani. Neki zakonski zaključki bi morali biti sprejeti saj imamo zakone kajne zakon?
največja težava, je izvor, nastanek takega materiala. Zakaj nastane, kje, kako nastane itd, kje so policija, centri za socialna dela itd.....

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.896
743
113
tu in tam
Niti ne, sploh pa ne v tvoji verziji dvojne negacije. Pogojno “brez da bi se spotaknil ob to dejstvo”. Kar si ti napisal, pa žal nima nobenega smisla.
Se se, brez skrbi- tudi meni nekako ni to čisto naravno, ampak tako je..ravno v knjigi, ki jo berem sem nekajkrat zasledil to besedno zvezo..ok, te redke pojave niso predmet mojega zapisa, ampak v nebo vpijoča slaba osnovna pismenost nekaterih..

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.938
9.051
113
To ni sleng, to je v bistvu le slaba pismenost. Torej, če poenostavim, nekako ne gre skupaj, da ti slabo pismena oseba hoče prodajati bučke in soliti pamet, brez, da se ne bi spotaknil ob to dejstvo.
Ti pa glih veš kako se govori v našem firtlu.

Ampak vaju povsem razumem ko ni argumetov se začne diskreditirat Z slovnico in iZkati manjkajoče vejice.