A aljoman je suljo. Nisem vedel.Suljo je sam v celici.
A aljoman je suljo. Nisem vedel.Suljo je sam v celici.
ti še marskej ne veš, sam nisi sam krivA aljoman je suljo. Nisem vedel.
Zdaj kolikor me spomin ne vara, se jaz ne spomnim, da bi EU poslanci stranke Svoboda prali umazano perilo pred javnostjo in se tožarili med sabo. Tako, da ne. Ni me motilo, ker nisem zasledil nič takega.Te je to motilo, ko so se Svobodni pujsiji usedli za korita?
stranka/zadruga/interesna skupnost, kakor kdo gleda je itak( bila) ustrojena one man band principu. Vsaj tako iz javne podobe v casu vodenja drzave. Vsak preostali je imel- dobil svoje zadovoljstvo. Cemu zdrahe?Zdaj kolikor me spomin ne vara, se jaz ne spomnim, da bi EU poslanci stranke Svoboda prali umazano perilo pred javnostjo in se tožarili med sabo. Tako, da ne. Ni me motilo, ker nisem zasledil nič takega.
ne ne korit je dosti za naše, edin talevim se pa res dogaja.....bo tam kaka dieta zgledaKaj v SDS-u so se začele borbe za korita? Gribs, Tomc, pa to.
eeeee, majstore, preveri koliko je bilo prisotnih , potem pa koliko jih je bila za in koliko ne....potem pa dalje o strahuČuj, nekoga, pa je fejst strah
![]()
Poslanci niso potrdili dnevnega reda in s tem znova preprečili ustanovitev preiskovalnih komisij
Poslanci znova niso odredili parlamentarnih preiskav o aferi Black Cube in obvodnem financiranju strank na zahtevo opozicije. Ponovila se je zgodba s konca junija, da je večina poslancev zavrnila dnevni red seje, zato ni bilo obravnave.www.rtvslo.si
eeeee kaj točno se je dogajalo pred volitvami tam z onim iz Ce pa Špice...? Zgolj en primer iz bližnje preteklostiZdaj kolikor me spomin ne vara, se jaz ne spomnim, da bi EU poslanci stranke Svoboda prali umazano perilo pred javnostjo in se tožarili med sabo. Tako, da ne. Ni me motilo, ker nisem zasledil nič takega.
Watabautizem on ; Po mojem prav toliko kot Nike, Alenke, Goloba politična policija ali kaj že mislijo ustanovit.Čuj, nekoga, pa je fejst strah
![]()
Poslanci niso potrdili dnevnega reda in s tem znova preprečili ustanovitev preiskovalnih komisij
Poslanci znova niso odredili parlamentarnih preiskav o aferi Black Cube in obvodnem financiranju strank na zahtevo opozicije. Ponovila se je zgodba s konca junija, da je večina poslancev zavrnila dnevni red seje, zato ni bilo obravnave.www.rtvslo.si
Ko imata brat in sestra otroka. Tipični primerek si.A aljoman je suljo. Nisem vedel.
To se samo med vami agrumi in štajerskimi kralji živali dogaja, pri nas Slovencih tega ni!Ko imata brat in sestra otroka. Tipični primerek si.
U tisti tvoji hribasti vukojebini, četudi 100% slovenski, ste vsi med sabo u žlahti, zato se tud tko ihtav podpirate.To se samo med vami agrumi in štajerskimi kralji živali dogaja, pri nas Slovencih tega ni!
Žal, spet si mimo vsekal, saj bo, morda kaka terapija ali dva ali pa sto, ampak bo. Ne skrbi.
Agrum, sedaj pa bi že lahko vedel, da ne živim v hribih ampak na obali.U tisti tvoji hribasti vukojebini, četudi 100% slovenski, ste vsi med sabo u žlahti, zato se tud tko ihtav podpirate.