Idiotizmi 4. Janševe vlade

irwin

Guru
13. mar 2008
2.090
717
113
Zdaj kolikor me spomin ne vara, se jaz ne spomnim, da bi EU poslanci stranke Svoboda prali umazano perilo pred javnostjo in se tožarili med sabo. Tako, da ne. Ni me motilo, ker nisem zasledil nič takega.
stranka/zadruga/interesna skupnost, kakor kdo gleda je itak( bila) ustrojena one man band principu. Vsaj tako iz javne podobe v casu vodenja drzave. Vsak preostali je imel- dobil svoje zadovoljstvo. Cemu zdrahe?
Kako bo od zadnjih volitev dalje bomo pa videli in slisali.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Čuj, nekoga, pa je fejst strah

eeeee, majstore, preveri koliko je bilo prisotnih , potem pa koliko jih je bila za in koliko ne....potem pa dalje o strahu

Zdaj kolikor me spomin ne vara, se jaz ne spomnim, da bi EU poslanci stranke Svoboda prali umazano perilo pred javnostjo in se tožarili med sabo. Tako, da ne. Ni me motilo, ker nisem zasledil nič takega.
eeeee kaj točno se je dogajalo pred volitvami tam z onim iz Ce pa Špice...? Zgolj en primer iz bližnje preteklosti

kar se pranja perila tiče pa raje ne...PS kako kaj pernati in tožba zoper dr. Štrancarja? Ste že kaj pripravili ali še delate na njej? Ker pred volitvami je robi razlagala da ga bo tožil, zdaj pa ne vem al je pozabil, ma dost druzga dela, al je stisnu šupak i idemo dalje....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.861
8.953
113
Čuj, nekoga, pa je fejst strah

Watabautizem on ; Po mojem prav toliko kot Nike, Alenke, Goloba politična policija ali kaj že mislijo ustanovit.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe