Idiotizmi 4. Janševe vlade

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
Z celo dvema zvezdama.
Ljubiteljski astronom!

Zdej k so Braneta izklučl iz Evropske Propagandistične Partije se na Tromostvoju kuj sliši Slovenijo Slovencem...A mislte da bo slišal ta klic domovine in ji bo pritekel v objem? :valjamse:
Slovenijo Slovencem, vesolje vesoljcem (Sorry Elon!). Vabljeni vsi zamejski Slovenci v Slovenijo!

Piton

Guru
11. apr 2022
2.116
111
113
Bo dnar za kulturo dobu Brane, drugi najvećji slovenski komik, prvo mesto pa si bosta delila najjaća slovenaćka komika stevo in un tadrug.
"Kaj dogaja" na RTV bojo pa ukinli, konkurenca je prehuda. :srce:

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.579
4.804
113
Ljubiteljski astronom!

Zdej k so Braneta izklučl iz Evropske Propagandistične Partije se na Tromostvoju kuj sliši Slovenijo Slovencem...A mislte da bo slišal ta klic domovine in ji bo pritekel v objem? :valjamse:
Slovenijo Slovencem, vesolje vesoljcem (Sorry Elon!). Vabljeni vsi zamejski Slovenci v Slovenijo!
V to se ne spoznam. V tistem napisu na vratu se pa zvezde opazijo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.037
984
113
kdor je dolžan državi, in je v državni službi, se mora država vsest na njegovo plačo, pa mirno pobrat vse do 1/3 plače, dokler se dolg ne poplača.
seveda
+ zamudne obresti
+ stroški
+ kazen (drugače je: ti, ti, zdaj vri, drugič bolj pazi, da te ne dobimo)

:evil:

PS: Zakaj mislim, da ne bi bilo dovolj glasov, ne na eni, ne na drugi strani političnega spektra ?

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
seveda
+ zamudne obresti
+ stroški
+ kazen (drugače je: ti, ti, zdaj vri, drugič bolj pazi, da te ne dobimo)

:evil:

PS: Zakaj mislim, da ne bi bilo dovolj glasov, ne na eni, ne na drugi strani političnega spektra ?
In pol odpre novo firmo in enako naprej...takim lastnikom je potrebno preprečiti oz. otežiti dostop do trga vsaj za 20 let, potem pa kršitve prepovedi opredeliti kot kaznivo dejanje.

Sam, če se dela red v gospodarstvu, bi se moral tudi v javnem sektorju, še prej...recimo pri rednih profesorjih na univerzah...med njimi so namreč kandidati za v arest.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.142
4.402
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
In pol odpre novo firmo in enako naprej...takim lastnikom je potrebno preprečiti oz. otežiti dostop do trga vsaj za 20 let, potem pa kršitve prepovedi opredeliti kot kaznivo dejanje.

Sam, če se dela red v gospodarstvu, bi se moral tudi v javnem sektorju, še prej...recimo pri rednih profesorjih na univerzah...med njimi so namreč kandidati za v arest.
Pol politikov (l in D) je zrelo za arest...
Pa kaj naj mi, navadni smrtniki...?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

corsol

Guru
11. mar 2010
4.125
1.564
113
Opa darilo večje (recimo)vrednosti, kako bo s tem.
Lahko jo dajo v parlament v vitrino , zna pa gravura motiti.
:fredi:

• Haha
Reactions: mistique

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.890
5.219
113
Opa darilo večje (recimo)vrednosti, kako bo s tem.
Lahko jo dajo v parlament v vitrino , zna pa gravura motiti.
:fredi:

Lahko pa jih takoj uporabijo, zase ali ostale udeležence.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.890
5.219
113
Maš prav, malo sem precenil evropsko in podcenil azijsko stran.
Balkan_topo_blank.jpg