Idiotizmi 4. Janševe vlade

Piton

Guru
11. apr 2022
2.116
111
113
Primerjava pa pol. Sodobni ples in zdravsto. Ali sodobni ples in policija. Ali sodobni ples in gasilci (ki se marsikje sicer tako ali tako financirajo z donacijami) oni niso tako pomembni kot sodobni ples. Je tako?

Ko ti bojo vlomili ali ti bo gorelo stanovanje pa jih kar pokliči, da malo zaplešejo.
Sej vemo, kako gre tole.
Prejšnji so plesal 4 leta, zdejšnim gre to na krščen duš, sploh pa mora vsak, ko pride na oblast, na vso ihto pokazat, da je še večji bebc k prejšni.
6 let, pa 4 leta nazaj smo se čudil, kako je to dno dna, zdej pa (saj jest) nisem več zihr.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
Danes so se pojavile nove fotografije domoljuba. V resnici gre za jugonostalgika! Vse je v redu, lahko se pomirite...

yassa_domoljub.jpg

• Haha
Reactions: Gatto in aljoman

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
Končno ena fotka, ki ne rabi editanja.

1783582223321.png

Na fotografiji je Boris Minusić. Poslanec z odprtim dolžniškim razmerjem do države. Mi smo država, medtem, ko se gospodič ni zmožen dostojno opravičiti niti lastnim delavcem in mora opravičilo prebrati s pildka. Živel Janez Janša :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
Ja fak no, Boris, Borizija, bolan što si takav...A to bo tut poravnal tko kt Janez Nato kvoto? :valjamse:

Je*eni algoritmi, zdej mi sam še tega Janševega koalicijskega partnerja ven meče...

1783582915301.png

veracoche

Fizikalc
15. nov 2012
160
113
43
... Na fotografiji je Boris Minusić. Poslanec z odprtim dolžniškim razmerjem do države. Mi smo država, medtem, ko se gospodič ni zmožen dostojno opravičiti niti lastnim delavcem in mora opravičilo prebrati s pildka. Živel Janez Janša :cheer:
Ne razumem, kaj točno ima Janša s tem poslancem? Njegove rabote so bile znane pred volitvami, ko so bili v Resnici še povsem proti Janši. Mislim, da se samo jokcate, ker je Janši uspelo sestaviti vlado in ga tlačite zraven, da se bo kaj prijelo. Janša je izkoristil Resnico samo za en namen, Stevo je zadovoljen v svojem stolčku in je win-win za obe stranki.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.842
7.010
113
blizu močvirne prestolnice

Poglej priponko 107034

Na fotografiji je Boris Minusić. Poslanec z odprtim dolžniškim razmerjem do države. Mi smo država, medtem, ko se gospodič ni zmožen dostojno opravičiti niti lastnim delavcem in mora opravičilo prebrati s pildka. Živel Janez Janša :cheer:
Saj se strinjam ampak za drugega čefurja, kjer so se delavci celo fentali, pa da mu je država podarila 30 ali celo 40 milijonov pa se nisi nič sekiral.
Živel Milan Kučan, živela LDS z Drnovškom na čelu živela vsa levičarska zalega.
In ja, vsi bi morali narest tako ta čefur kot oni drugi.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

mistique

Guru
16. jun 2009
16.852
3.869
113
Ne razumem, kaj točno ima Janša s tem poslancem? Njegove rabote so bile znane pred volitvami, ko so bili v Resnici še povsem proti Janši. Mislim, da se samo jokcate, ker je Janši uspelo sestaviti vlado in ga tlačite zraven, da se bo kaj prijelo. Janša je izkoristil Resnico samo za en namen, Stevo je zadovoljen v svojem stolčku in je win-win za obe stranki.
Verjamem, da ne razumeš.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.167
6.535
113

Poglej priponko 107034

Tole, da se novi poslanci zgledujejo po nekaterih eminentnih levičarjih in poskušajo po enakih metodah ostati dolžni državi (mogoče jim naklonjena vlada dolg odpiše) obenem pa po istem sistemu ne plačajo niti delavcev, kar lahko vodi k samomorom je resnično obsojanja vredno. Le kje so prišli na idejo, da je tako stanje normalizirano.