Idiotizmi 4. Janševe vlade

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.756
6.062
113
Ko sem klical ob 5-6 zjutraj na štab , da gredo tanki po AC na Brnik in kaj naj, niso vedeli, kaj bi, ker je bila republiška koordinacija po vojaški liniji ohromljena..Janša je bil posran, Krkovič pijan, mi pa brez navodil.
Če si vedel za tanke....zakaj si potem strašil z Mac11 naokoli?

Bi vzel zoljo ko jelinčIČ in bi postal rambo Slovenske osamosvojitve...

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.084
6.404
113
No, zase vem, da sem se igral v sosedovem peskovniku, ko so po magistralki mimo prihrumeli tanki. Oče je bil pa na meji, kjer so ugotavljali kako se skriti v 30 cm visoki koruzi. Naredili so nekaj lukenj v ene par hišah v okolici in tu in tam so streljali v gozd. En čas se je celo govorilo, da so bili fantje v tankih, ki so "napadali" bolj prestrašeni kot naši branilci. Predvsem zaradi bližine Avstrije. Zdaj, koliko od tega dejansko drži pa ne vem.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.711
805
113
tu in tam
No, zase vem, da sem se igral v sosedovem peskovniku, ko so po magistralki mimo prihrumeli tanki. Oče je bil pa na meji, kjer so ugotavljali kako se skriti v 30 cm visoki koruzi. Naredili so nekaj lukenj v ene par hišah v okolici in tu in tam so streljali v gozd. En čas se je celo govorilo, da so bili fantje v tankih, ki so "napadali" bolj prestrašeni kot naši branilci. Predvsem zaradi bližine Avstrije. Zdaj, koliko od tega dejansko drži pa ne vem.
No vidiš, zdaj so pa taki iz "peskovnika" najbolj pametni in domoglupni, tisti, ki smo bili pa zraven pa "komunisti" in nič ne vemo..eh ja.
Drgač pa moderator, ker si ravno prisoten-boš kaj brisal oz banal osebke, ki smetijo ali spet samo tistega, ki pove, kot je..?

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.084
6.404
113
Da si domoglup je nek čist ločen psihološki problem, ne rabiš sedaj tega projecirati na druge. Tudi niso vojne vsi doživljali enako, in ni fino vleči zaključkov na podlagi zgolj lastnih izkušenj.

Osebno tudi danes nimam proti srbom nič. Bili so neki drugi časi in marsikdo je bil na silo poslan direkt na fronto.

Imam pa marsikaj proti politikom na obeh straneh, ko mi nabijajo nove davke in na tvojo žalost tebi bolj ljubi na tem področju močno prednjačijo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.711
805
113
tu in tam
Evo Dani, zdaj bomo pa rešeni-blaginja na obzorju.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.084
6.404
113
Mislim, da se tako v palestini kot izraelu blazno sekirajo zaradi tega. Še posebej ko nas enkrat uspejo najti na zemljevidu in mora nekdo držat gor prst, da lahko še komu drugemu pokažejo kje smo. Ker če spusti pa spet rabijo kakšen mesec, da nas najdejo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.711
805
113
tu in tam
Mislim, da se tako v palestini kot izraelu blazno sekirajo zaradi tega. Še posebej ko nas enkrat uspejo najti na zemljevidu in mora nekdo držat gor prst, da lahko še komu drugemu pokažejo kje smo. Ker če spusti pa spet rabijo kakšen mesec, da nas najdejo.
Očitno Judom ni čisto vseeno, glede na to, da so "pomagali" pri volitvah in da se Janša zdaj tako expresno oddolžuje..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.807
1.228
113
44
Da si domoglup je nek čist ločen psihološki problem, ne rabiš sedaj tega projecirati na druge. Tudi niso vojne vsi doživljali enako, in ni fino vleči zaključkov na podlagi zgolj lastnih izkušenj.

Osebno tudi danes nimam proti srbom nič. Bili so neki drugi časi in marsikdo je bil na silo poslan direkt na fronto.

Imam pa marsikaj proti politikom na obeh straneh, ko mi nabijajo nove davke in na tvojo žalost tebi bolj ljubi na tem področju močno prednjačijo.
No vlada se zaenkrat ukvarja z zelo pomembnimi temami za tvojo blaginjo.
Zdaj ko bodo izdajalci pokopani v Lj in nebo več Palestinske zastave boš ti imel višjo plačo. Če bi človek vedel da je tako enostavno bi jih še jaz volil

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.084
6.404
113
Nimam plače. Oziroma sem plačan od tega kar ostane, ko prodam pridelano. In prejšnja vlada mi je s podpisom sporazuma z južno ameriko precej oklestila prihodke.