A to si na noraTV bral?To mi je Tone povedal v zivo.
Vi pa kar trabunjajte naprej po svoje..
A to si na noraTV bral?To mi je Tone povedal v zivo.
Vi pa kar trabunjajte naprej po svoje..
Če si vedel za tanke....zakaj si potem strašil z Mac11 naokoli?Ko sem klical ob 5-6 zjutraj na štab , da gredo tanki po AC na Brnik in kaj naj, niso vedeli, kaj bi, ker je bila republiška koordinacija po vojaški liniji ohromljena..Janša je bil posran, Krkovič pijan, mi pa brez navodil.
ja ja, maš mojo pozornost, zdaj se pa ugasni s temi bedastočami..Če si vedel za tanke....zakaj si potem strašil z Mac11 naokoli?
Bi vzel zoljo ko jelinčIČ in bi postal rambo Slovenske osamosvojitve...
No vidiš, zdaj so pa taki iz "peskovnika" najbolj pametni in domoglupni, tisti, ki smo bili pa zraven pa "komunisti" in nič ne vemo..eh ja.No, zase vem, da sem se igral v sosedovem peskovniku, ko so po magistralki mimo prihrumeli tanki. Oče je bil pa na meji, kjer so ugotavljali kako se skriti v 30 cm visoki koruzi. Naredili so nekaj lukenj v ene par hišah v okolici in tu in tam so streljali v gozd. En čas se je celo govorilo, da so bili fantje v tankih, ki so "napadali" bolj prestrašeni kot naši branilci. Predvsem zaradi bližine Avstrije. Zdaj, koliko od tega dejansko drži pa ne vem.
Očitno Judom ni čisto vseeno, glede na to, da so "pomagali" pri volitvah in da se Janša zdaj tako expresno oddolžuje..Mislim, da se tako v palestini kot izraelu blazno sekirajo zaradi tega. Še posebej ko nas enkrat uspejo najti na zemljevidu in mora nekdo držat gor prst, da lahko še komu drugemu pokažejo kje smo. Ker če spusti pa spet rabijo kakšen mesec, da nas najdejo.
Važno, da je bila tožba umaknjena. Očitno z dobrimi argumenti tudi "ekstra levičarja" prepričaš, da se moti, čeprav je poprej živel za narativ.Očitno Judom ni čisto vseeno, glede na to, da so "pomagali" pri volitvah in da se Janša zdaj tako expresno oddolžuje..
Lepo, da si dal "pomagali" v narekovaje, ker so Izraelci dejansko pomagali Gibanju Svoboda, Janši pa pravzaprav zelo škodovali.Očitno Judom ni čisto vseeno, glede na to, da so "pomagali" pri volitvah in da se Janša zdaj tako expresno oddolžuje..
A res? nisem vedel..pol je tudi Petrol s svojo akcijo škodoval ali pomagal? razsvetli me.Lepo, da si dal "pomagali" v narekovaje, ker so Izraelci dejansko pomagali Gibanju Svoboda, Janši pa pravzaprav zelo škodovali.
To misliš takrat, ko so po napadu Izraela in ZDA na Iran preveč zgovorni predstavniki vlade za konec tedna povzročili naval na črpalke in pomanjkanje goriva?A res? nisem vedel..pol je tudi Petrol s svojo akcijo škodoval ali pomagal? razsvetli me.
No vlada se zaenkrat ukvarja z zelo pomembnimi temami za tvojo blaginjo.Da si domoglup je nek čist ločen psihološki problem, ne rabiš sedaj tega projecirati na druge. Tudi niso vojne vsi doživljali enako, in ni fino vleči zaključkov na podlagi zgolj lastnih izkušenj.
Osebno tudi danes nimam proti srbom nič. Bili so neki drugi časi in marsikdo je bil na silo poslan direkt na fronto.
Imam pa marsikaj proti politikom na obeh straneh, ko mi nabijajo nove davke in na tvojo žalost tebi bolj ljubi na tem področju močno prednjačijo.
Ja tocno takrat..mater, vam spinerjem pa res vsak izgovor iz riti potegnjen prav pride ..To misliš takrat, ko so po napadu Izraela in ZDA na Iran preveč zgovorni predstavniki vlade za konec tedna povzročili naval na črpalke in pomanjkanje goriva?