Idiotizmi 4. Janševe vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.671
7.468
113
Internet pravi, da je sliko skopiral iz
"victoria forever maga" x profila.

Po poročanju TV Slovenija je fotografijo, ki jo je pokazal Janša, 6. marca letos na svojem Instagram profilu objavil žvižgač David McIntosh, nekdanji britanski marinec, ki je med avgustom in oktobrom 2025 v Gazi deloval kot plačanec za zaščito ene izmed štirih točk za razdelitev pomoči pod okriljem humanitarne fundacije za Gazo.

Z razmerami, ki so prikazane na fotografiji, naj bi se ujemala tudi njegova pričevanja. Kot je še poročala televizija, se v premierjevem kabinetu glede fotografije sklicujejo na dva dni staro objavo na družbenem omrežju X, v kateri je uporabnica z imenom Victoria Forever Maga zapisala, da gre za pokol nearabskih prebivalcev v Sudanu junija lani. V komentarju pod objavo naj bi se nato sama popravila, da gre za leto 2023.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.353
11.661
113
No zdaj se je začel vžigat še oni obrobni razred levičarjev, k sicer ne vedo kaj bi... :evil:
Tam na Trstenjakovi majo pa dons paniko, si ne želim bit v koži tistga k je Vođi sprintu tole fotko brez da bi preveru kaj sploh je. Podobno kot Pirki k ni več vedu kaj dela ko je vodu predvolilno oddajo....
Kakorkoli pa, Janez je skušal opravičit eno svinjarijo z izpostavljanjem druge, enake svinjarije, ampak na njegovo srečo/nesrečo ima pod sabo same ultrasposobne ljudi.
Pa tok dobr mu je kazal s taktiko zavarivanja, Jerry pa Cigla pa Stevo bojo delal pizdarije, jest bom lepo modro tiho v ozadju...ups.....

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.359
9.619
113
1790753303930.png

• Haha
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
17.323
4.258
113
Kot je še poročala televizija, se v premierjevem kabinetu glede fotografije sklicujejo na dva dni staro objavo na družbenem omrežju X, v kateri je uporabnica z imenom Victoria Forever Maga zapisala, da gre za pokol nearabskih prebivalcev v Sudanu junija lani. V komentarju pod objavo naj bi se nato sama popravila, da gre za leto 2023.
Pol mu je pa zih Branko DeepFake Grims v ta veliki "kurvert" dostavil.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.610
809
113
tu in tam
Tam na Trstenjakovi majo pa dons paniko, si ne želim bit v koži tistga k je Vođi sprintu tole fotko brez da bi preveru kaj sploh je. Podobno kot Pirki k ni več vedu kaj dela ko je vodu predvolilno oddajo....
Kakorkoli pa, Janez je skušal opravičit eno svinjarijo z izpostavljanjem druge, enake svinjarije, ampak na njegovo srečo/nesrečo ima pod sabo same ultrasposobne ljudi.
Pa tok dobr mu je kazal s taktiko zavarivanja, Jerry pa Cigla pa Stevo bojo delal pizdarije, jest bom lepo modro tiho v ozadju...ups.....
A nisi bil ti tukaj med glavnimi, ki ste veselo tiktakali in odštevali čas do volitev in se veselili, da bo ta gnoj od človeka zopet na vladi...matey, erik/son pa še kakšen ste bilo prav penasti na svobodnega... :obesise:

• Haha
Reactions: Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.353
11.661
113
no no, spomin mi kar deluje, ne delaj se...
Tebi je scvrlo možgane in to konkretno, zdej al je roba, al si dobil nov CD v glavo od šefa al kaj je s tabo ne vem, ampak še enkrat, samo zate....če mi bedarije tvojega Vođe niso ble/niso všeč nikakor ne pomeni, da sem za drugega Vođo. Se boš kar namatral, da boš našel tekst kjer sem jaz navijal za Janeza. Zdej se pa s tvojimi kolegi z druge strani drekove klobase tu gor zmeni, kaj sem Janšist, ali komunist.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.610
809
113
tu in tam
Tebi je scvrlo možgane in to konkretno, zdej al je roba, al si dobil nov CD v glavo od šefa al kaj je s tabo ne vem, ampak še enkrat, samo zate....če mi bedarije tvojega Vođe niso ble/niso všeč nikakor ne pomeni, da sem za drugega Vođo. Se boš kar namatral, da boš našel tekst kjer sem jaz navijal za Janeza. Zdej se pa s tvojimi kolegi z druge strani drekove klobase tu gor zmeni, kaj sem Janšist, ali komunist.
Vseglihar, nič boljši od tistih, ki jim predpisuješ "vođo".
takle papak si:
1790756994660.png