Tam na Trstenjakovi majo pa dons paniko, si ne želim bit v koži tistga k je Vođi sprintu tole fotko brez da bi preveru kaj sploh je. Podobno kot Pirki k ni več vedu kaj dela ko je vodu predvolilno oddajo....No zdaj se je začel vžigat še oni obrobni razred levičarjev, k sicer ne vedo kaj bi...![]()
Pol mu je pa zih Branko DeepFake Grims v ta veliki "kurvert" dostavil.Kot je še poročala televizija, se v premierjevem kabinetu glede fotografije sklicujejo na dva dni staro objavo na družbenem omrežju X, v kateri je uporabnica z imenom Victoria Forever Maga zapisala, da gre za pokol nearabskih prebivalcev v Sudanu junija lani. V komentarju pod objavo naj bi se nato sama popravila, da gre za leto 2023.
To bi se tvoj Vođa lohk od svojga vzornika na sliki nauču.....
A nisi bil ti tukaj med glavnimi, ki ste veselo tiktakali in odštevali čas do volitev in se veselili, da bo ta gnoj od človeka zopet na vladi...matey, erik/son pa še kakšen ste bilo prav penasti na svobodnega...Tam na Trstenjakovi majo pa dons paniko, si ne želim bit v koži tistga k je Vođi sprintu tole fotko brez da bi preveru kaj sploh je. Podobno kot Pirki k ni več vedu kaj dela ko je vodu predvolilno oddajo....
Kakorkoli pa, Janez je skušal opravičit eno svinjarijo z izpostavljanjem druge, enake svinjarije, ampak na njegovo srečo/nesrečo ima pod sabo same ultrasposobne ljudi.
Pa tok dobr mu je kazal s taktiko zavarivanja, Jerry pa Cigla pa Stevo bojo delal pizdarije, jest bom lepo modro tiho v ozadju...ups.....

Ti si pa neki fejst močno robo dons kadil kaj? Dozo zmanjšaj.A nisi bil ti tukaj med glavnimi, ki ste veselo tiktakali in odštevali čas do volitev in se veselili, da bo ta gnoj od človeka zopet na vladi...matey, erik/son pa še kakšen ste bilo prav penasti na svobodnega...![]()
no no, spomin mi kar deluje, ne delaj se...Ti si pa neki fejst močno robo dons kadil kaj? Dozo zmanjšaj.
Tebi je scvrlo možgane in to konkretno, zdej al je roba, al si dobil nov CD v glavo od šefa al kaj je s tabo ne vem, ampak še enkrat, samo zate....če mi bedarije tvojega Vođe niso ble/niso všeč nikakor ne pomeni, da sem za drugega Vođo. Se boš kar namatral, da boš našel tekst kjer sem jaz navijal za Janeza. Zdej se pa s tvojimi kolegi z druge strani drekove klobase tu gor zmeni, kaj sem Janšist, ali komunist.no no, spomin mi kar deluje, ne delaj se...
Vseglihar, nič boljši od tistih, ki jim predpisuješ "vođo".Tebi je scvrlo možgane in to konkretno, zdej al je roba, al si dobil nov CD v glavo od šefa al kaj je s tabo ne vem, ampak še enkrat, samo zate....če mi bedarije tvojega Vođe niso ble/niso všeč nikakor ne pomeni, da sem za drugega Vođo. Se boš kar namatral, da boš našel tekst kjer sem jaz navijal za Janeza. Zdej se pa s tvojimi kolegi z druge strani drekove klobase tu gor zmeni, kaj sem Janšist, ali komunist.
Druga stran iste drekove klobase si, kot Toninće malo nevino. Si lohk kar rokice data.Vseglihar, nič boljši od tistih, ki jim predpisuješ "vođo".
Šur de, ti si najbolj pameten..sliko si poglej.Druga stran iste drekove klobase si, kot Toninće malo nevino. Si lohk kar rokice data.
Ok, sva zaključila, nisi vreden moje pozornosti.In ti revše misliš, da me boš na papka....![]()