Pa a se tebi zdi prav da naš premier nonšalantno in pred očmi svetovne javnosti paktira z nekom ki nas, kot praviš, malo izsiljuje? Sploh ker gre za Izrael? In da se predsednik državnega zbora tudi uradno kot slovenski politik druži z velikosrbi ki nimajo nobenega pomisleka s poveličevanjem obsojenih vojnih zločincev? Je to nova uradna zunanja politika in ali se res strinjate z njo?
Zato sem omenil, da mogoče izsiljevanje še traja - bomo videli,
kj bo prišlo novega sem gor
ne za stevota mi ni všeč to jugoslovanstvo in rusofilstvo. Tudi vam levim ni všeč, kar je kar malo paradoks, glede na to, da ste v srcu jugoslovani in rusfili tudi vi, morali bi bit BFFs. Ampak je jeba, ker ni potegnil z vami. Veliko bolje bi bilo če jj resnice ne bi rabil za vlado, jbg.
Zato pravim, da profi agencija take šalabajzerske bedarije ne bi naredla. Je pa mogoče, da nam bo to čez leta prav prišlo, z Izraelom bit v konfliktu ni lih ok, taleve so že naučili (hint: tožba in wc v trenutku glasovanja)...mogoče jih bodo še malo, bomo vidli.
Enako mislim za Ukrajino, kolikor jih osebno poznam, znajo bit zajebani in ne-zajebani. Obisk janše tam nam škodil ni.