Ne, hinavec si če greš na WC takrat ko bi moral stegnit kaj drugega kot jezik.Hinavec si če si človek in imaš osnovne moralne vrednote?
Ne, hinavec si če greš na WC takrat ko bi moral stegnit kaj drugega kot jezik.Hinavec si če si človek in imaš osnovne moralne vrednote?
Ok, da pa dobesedno iz riti vlečeš izgovore rabiš pa očitno pravi občutek da si...kaj že?jaz ne rabim nekega fejk občutka da sem moralno superioren, nevem no.
Pokaži in ne laži! (to vam je v krvi), kje je napisano, da je samo Slovenija in edino Slovenija bila proti!Res je, kdo razume, kako lahko 26 članic drugače razmišlja kot 1 član, ki je prepričan, da se ostalih 26 moti.
Mislim da jih je več srat stisnilo!Ne, hinavec si če greš na WC takrat ko bi moral stegnit kaj drugega kot jezik.
Na Safet klick michPokaži in ne laži! (to vam je v krvi), kje je napisano, da je samo Slovenija in edino Slovenija bila proti!
Smrad (To si ti , če sem jaz Safet !), kje striktno piše da je samo Slovenija blokirala?, vsi ostali pa so bili za?Na Safet klick mich
Dobro veš da to EU takisto obsoja. In jaz tudi. Zakaj pa ti ločuješ žrtve po veri?Ja ste. Ker taisti muslimani koljejo po celem svetu v Afriki se dela genocid pa se nič ne hoduješ. Kje so protesti na Zahodu zaradi tega ker muslimanov pobijajo kristjane?
Verjetno res. Žal.Tisti, ki so šli na stranišče med glasovanjem o obsodbi zločinov.
Če sem jaz Safet, si ti Govno77 !Safet
Smrad (To si ti , če sem jaz Safet !), kje striktno piše da je samo Slovenija blokirala?, vsi ostali pa so bili za?