Hehehe ... Jodlarcek, površno si bral moj potopis, ker sem napisal kompleten naslov hotela in ime zakoncev - lastnikov.
Pri samem potopisu sem se potrudil, da sem pisal številke cest, ki so pomembne, tu in tam kakšno koordinato za lažjo orentacijo.
Dejstvo je, da potopise pišem zgolj zato, ker strmim k temu, da če kdo ne ve kam na izlet, da najde na mojem blogu dobro idejo in opisano pot, tako da res ne more zgrešit .... je pa dobro z motorjem malo zalutat.
Praviš 5-7 dnevno furo po Dolomitih ? Ti rečem, da imaš 5 dni popolnoma dovolj, ajde recimo 6 dni, če imaš namen skočit še do Stelvia. Za Stelvio si moraš vzet en dan. Hudo visok prelaz ... 2790m če se ne motim.
Tudi sam imam namen drugo leto obiskat Dolomite v tandemu z ženo, ker to mora videt v živo.
Je pa res, da zelooo malo sem videl v Dolomitih motoristov, kjer bi bila dva na motorju .... ene 5 komadov od 60 motoristov.
Namen imam samo tri (3) dni. Da vidi; Giau, Valparolo, Falzarego,Moeno in Val Gardeno. Obvezen obisk Marmolade in to je to.
V prvem dnevu se vidi Cortina, Giau, Tre Croci , Arabba in Alta Badia. Drug dan pa Falzarego, Valparola morda še Sella in Marmolada ... tretji dan pa domov lepo gemitlich. Polna kapa za dva! Edino hudič je če gre človek sam ... ker če se kaj zgodi si prepuščen samemu sebi.
Nabralo se je 1720 slik in cca. 40 minut uporabnega video materiala, ampak v živo pogledat na Passo Giau je nekaj, kar mi še danes naredi kurjo kožo.
Hja, Jodlarcek ... čakamo na tvoj potopis, seveda z slikami, da vidimo kako sta se imela!
Moj novi motor? A nisi videl slike v rubriki kakšne motorje vozimo? Poglej si!
Ajde, lp in hvala za pohvalo glede Bloga!