Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Še eno skrivnost ti izdam: kaj je glavni razlog, da produkt ne prispe na trg? Strah.
Pa srečno!
Saj sem napisal : Izkušnje.
Pa hvala
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Še eno skrivnost ti izdam: kaj je glavni razlog, da produkt ne prispe na trg? Strah.
Pa srečno!
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Za tvoj izdelek je potreben predvsem marketing, tega Kitajci nimajo. Glede na to, da gre za izdelek kot praviš "kako se nisem prej tega spomnil", gre očitno za zadevo, ki je kupci ne iščejo, ker ne vedo da kaj takega sploh lahko obstaja. Vloga marketinga je, da jih obvesti o tem, da za njihove probleme/nevšečnosti obstaja fizična rešitev.
Hehe...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
do 55 let
prvo sem pomislil na vzigalnike...ampak so tudi za nad 55 let
do 55 let pa recimo samo za zenske...a si tampone izpopolnil? =)
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Zadeva je nesmisel in se očitno samo njemu zdi uporabna. Glede na to, da sploh ne rabi oglaševanje, prek interneta bi ob lansiranju v 2 dneh izvedel zanjo ves svet.
Sploh mi ni jasno, kako bo prepričal v 2 dneh milijardo ljudi, da do rabijo, glede na to da tega izdelka trenutno sploh ne pogrešajo in ga tudi ne iščejo.
Resnično me zanima, ko greš v trgovino in kupiš žemljico, si kdaj šel pogledat potem še na oddelek z gospodijskimi aparati, kako fajn napravo imajo za žemljico razdevičit in sendvič naredit v 3 sekundah? Verjetno nisi, glede na to da ti običajen nož čisto zadostuje.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sploh mi ni jasno, kako bo prepričal v 2 dneh milijardo ljudi, da do rabijo, glede na to da tega izdelka trenutno sploh ne pogrešajo in ga tudi ne iščejo.
Hm... britvice...? Sam spet 55....Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Hehe...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
do 55 let
prvo sem pomislil na vzigalnike...ampak so tudi za nad 55 let
do 55 let pa recimo samo za zenske...a si tampone izpopolnil? =)
V večini (60 - 70 %) to uporabljamo moški.
Težko, tudi če mu daš pred predstavitvijo podpisat papir da je to tvoja ideja, ocenjena na xyz evrov, gre on lahko do znanca in potem on trži dalje. Na banko po denar in.....Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Ampak kako komu predstaviti, da te ne nategne?
Ti reče, mah to je brezveze, čez en mesec bo pa naredil zgodbo o uspehu, brez tebe seveda...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Težko, tudi če mu daš pred predstavitvijo podpisat papir da je to tvoja ideja, ocenjena na xyz evrov, gre on lahko do znanca in potem on trži dalje. Na banko po denar in.....Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Ampak kako komu predstaviti, da te ne nategne?
Ti reče, mah to je brezveze, čez en mesec bo pa naredil zgodbo o uspehu, brez tebe seveda...