Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma kur**** znajo....
Dokaj sposobnih računalničarjev jaz nisem še srečal. Vsi nekaj pametujejo/te a v praksi sem ugotovil, da noben nima blage. Programerjev poznam nekaj, kateri obvladajo oz. naj bi, ker me lahko malce naokol prnesejo ker ne specializiram na programiranju in se tudi nikoli ne mečem vn na tem področju niti mi ni potrebe, ker je še toliko več za naredit.
PC sestavit, winse naložit je pa znanstvena fantastika za 90% FRIjevcev jeb*** jim mater ovce nesposobne, pol te golazni še gugla ne zna uporabjat. Na SW področju ni nič bolje, moram delat s slovenskimi programerskimi polizdelki, kateri so tak poden, da se jih sam nikoli ne bi upal izdat če bi sam prodajal naprej.
Ta IT sektor je poln nakladačev in wannabe privatnikov, spletno štacuno bi mel vsak drugi seljak za servis so vsaj dojel da se ne splača sploh ukvarjat in fwdajo na uvoznika sam da majo uni en % zraven.
Za tonerje prodajat jih ne bi dal moronov enih.
Uf.....prvič da sem nekaj napisal oz. povedal čez te ljudi, katere zdaj že nekaj let spoznavam in vedno znova me razočarajo. Preden sem se zaposlil in sem moral sodelovati z drugimi iz tega področja sem vedno mislil da nič ne vem, sploh ker so kolegi sami programerji jaz pa nisem bil up to date. Za ljudi po raznih dobro poznanih firmah sem mislil, da tole pa morjo bit maherji, da majo konkretne plače in tudi dobro poznati IT posel tako ali drugače....NAPAKA! Mislil sem, da bom na raznih "delavnicah" pridobival nova znanja in napredoval.....NAPAKA!