Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Skrbimo za informatko.
Moje področje so pa izobraževalne ustanove, srednje, višje, MIC ipd...
Postavitve so pa dokaj "standardne"
2 ločeni omrežji administracija/ pedagoško omrežje vsak po 1 server pa recimo 100/1200 userjev skrati pa max 50/150 to je za en objekt.
Uporabljajo se pa vse povprek ni pa nobenih obsežnih SQL baz, web/mail serverjev ipd...
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Prvič nihče ni govoril o 3,5€ (če se ne motim sem za začetek napisal 5-6). Kot drugo so vse baze, poštni strežnik, web server, produkcija... outsourcani. Samo desktop mašin pa nočem dat outsource-at (vem zakaj). Rad bi nekoga za tekočo administracijo in zato rabimo nekoga ki bi bil tudi fizično pri nas. No, se bo že kdo našel, v bistvu me ne skrbi - sem samo tukaj dal oglas, pa tukaj očitno vsi že imajo dobre službe, povprečen računalničar ki tole prebira pa izgleda dobi tam ene 2k€ plus na mesec, tako da bomo poiskali kakega podpovprečnega. Se pa strinjam s tistim ki pravi da je to kul sjob za zadnje letnike in dobra odskočna deska za nabiranje izkušenj.
bodi brez skrbi, da je veliko takih javancev, sploh med študenti iz FRI-ja in FERI-ja, ki si nabirajo delovne izkušnje. in ja, če imaš namen delati preko študentskega servisa poleti le za kak mesec ali dva, se ti finančno gledano veliko bolj splača iti peči hamburgerje v mcdonalds ali pa jarke kopat. ker prvi mesec, dva, si za firmo bolj izguba kot ne, saj večinoma ne moreš samostojno delat in te morajo drugi zaposleni s stvarmi seznanjat, saj traja nekaj časa da se spoznaš z delom. in za uvajanje ti bo redkokatera firma dala več kot pa ti dajo v mcdonaldsu. ampak če greš delat v mcdonalds boš imel tudi po 5 letih še zmeri 4€ na uro, kot programer pa se ti sčasoma urna postavka lahko krepko zvišaCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
3,5 eur je omenil hovi za javance in me res zanima kje je ta silna delovna sila ki raje programira za3,5 kot sestavlja hamburgerje za 4. trdim namreč da ga ni javanca ki dela za 3,5. Lahko je študent 1. letnika na FRI-ju ki ze 2 tedne obiskuje predavanja iz jave, samo to ni javanec.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa maleckyju zraven
kaj delate v podjetju? kaj je vaš baiznis, katere aplikacije recimo uporbalazte, kake sorte podatkov hranite.