I LOVE MILAN - splošna debata

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
lol, Trezeguet je pa kaj, ovce pasel.. 2x scudetto, 2x supercoppa, igral v finalu CL, vec se trenutno ne spomnim.. kar se tice pomembnejsih lovorik, je kakopak boljsi od sheve.. pa se osmesil se ni v Angliji..

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Fantje, ne bomo prišli do konca. Povsod bi lahko imeli takšne debate. Honda je boljša od Renaulta, Sony od Nokie, Canon od Nikona, Ševa od Trezegueta... Brez veze.

Itak ma vsak svoje ljubljenčke in jih bo zagovarjal ne glede na vse.
Fedor ima prav, ker ste prvi začeli tisti, ki imate Milanove uspehe v nosu, starčki so pa idealna tema, za skrit vse uspehe.

Aja,
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ker še ni prišel v anglijo......sam ne vidim kako lahko oceniš igralca, če mu pač v enem klubu ne uspe.......ambient velikokrat pomeni ogromno.......očitno mu tam ni ugajalo......nisem rekel, da je trezegol slab igralec, ne moreš ga primerjat z shevo, ker sta različna napadalca.....kot bi primerjal, Torresa in Tonija.......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Torej Trezeguet ni napadalec, kot Sheva in nima vec golov na svojem racunu, kot Sheva?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Cakaj, v primerligi se ni znasel, ampak vztrajno trdite, da je primerliga slabsa, manj takticna, whatever od serie a?

dossena se lovi, ko zmesan v premierligi

kaksen rolando bianchi se tudi ni znasel

sissoko se je izgubil v PL, v juventusu mu gre zelo dobro..

kaj pol?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Super Pippo Inzaghi
smile-1.gif

Najboljši strelec česa je pa on. Evropskih pokalov že ne.

1. Raul
2. Van Nistelrooy
3. Ševa
4. Henry
5. Pippo

ti tole gledaš ligo prvakov......
poglej v vseh evropskih pokalih.....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
lol, zenden ima tudi noro karizmo, pa ga kot kaze real, barca, inter, manutd, chelsi ne marajo vec?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Torej Trezeguet ni napadalec, kot Sheva in nima vec golov na svojem racunu, kot Sheva?

druga zvrst napadalca, ne moreš primerjat enega z drugim.......kar se pa tiče golov je sheva v prednosti......vsaj v povprečju je tako....tiste 3 gole pa bi sigurno dosegel v 18 tekmah.......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
pa hu gives a flying f.uck okol karizme?

a karizma daje gole, asistence? Ne? Torej? Kdo ima vec golov, Trez al Sheva?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Torej Sheva je v prednosti kar se golov tice, ampak vec jih ima Trez
priden.gif

.. kot nek hondas v avtomobilizmu.. "moja honda je najhitrejsa, pa magar ce me kdo prehiti"..

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
nisem rekel, da je slabša....ravno nasprotno.......v italiji je bolj taktičen nogomet, kar je meni osebno bolj všeč.......kar se tiče kvalitete lige pa je za moje pojme angleška boljša, kar pa ne pomeni da je zmagovalec premier lige boljši od zmagovalca serie A....no, mogoče zadnji dve leti tole velja, ker inter res nima pojma
smile-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Pojdi na ulico. Vprašaj naključnih 50 ljudi. Niso vsi poznavalci kot ti. Več glasov pomeni boljšo karizmo in priznanje za boljšega napadalca. Oz. igralca.;)

Ja, Ševa je boljši, če ravno sprašuješ.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Torej Sheva je v prednosti kar se golov tice, ampak vec jih ima Trez
priden.gif

.. kot nek hondas v avtomobilizmu.. "moja honda je najhitrejsa, pa magar ce me kdo prehiti"..
kdo ma več golov al kdo da več golov....?
ker da jih več ševa, ima pa jih trezegol......
ker jih je tudi več odigral

v povprečju pa je boljši ševa........kot sem ti napisal.....IZRAČUNAJ PITKO!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No no, pocasi te bova z Devilom [pre]vzgojila v pravega football fana
grin1.gif