I LOVE MILAN - splošna debata

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
se pa red devil verjetno spominja lekcije nogometa na san siru in ga še zdaj žre....zato je tako nastrojen proti njim......
smile-1.gif

Ja prav jokam ker ste premagali drugo obrambno linijo
hysterical-1.gif

Citat:
ne pomnim, da nas bi manutd premagal v pomembnejšem tekmovanju

Verjamem ja, porazi na Old Traffordu se raje hitro pozabijo preden kdo naredi samomor.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
lol, keri izgovori...drugo obrambno linijo...če je ekipa dobra ima tudi drugo potsavo dobro...evo isti izgovor....ja ste zmagali, ker je broki (igralec iz druge postave) izgubil žogo v zadnjih sekundah in je runej z ultra usranim strelom zadel za 3:2....ma proti 3:0 na san siru ni "štorije"....

aja MViper, na podlagi česa je Trezegol najbolši napadalec Serie A?

kako lahko navijate za tak klub.......bljak.....http://en.wikipedia.org/wiki/1915_British_football_betting_scandal

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
ti pa kot oreh......ne ni ti treba beste in razne paciente naštevat, ker jih je bilo v milanu 5x več kot v manutd-ju....tist , ki sem jih jaz naštel so igrali še lansko leto in so za vas, že pred 3 leti bili za odpis....
italijanski pokal je samo eden, ki te pripelje v evropo in še italijanski super pokal igraš.......nevem pa kam te pripelj comunity (komuno?) alpa carling (to zveni kot nek golf turnir)....ne res nevem kateri je prav angleški pokal zato omenjam oba.......
se pravi da milan in liverpool sta samo z srečo prišla do naslova LP, ker očitno za osvojitev le te ni potrebno imeti dobre ekipe.......naj te opomnem, da nekateri igralci se v domačih tekmah ogrevajo oz. "šparajo", ker jim je LP večja motivacija in ima večji "appeal"...sam ok...tvoj manutd razstura v domačem prvenstvu in potem je jasno, da je le ta pomembnejši......
FIFA WC sem mislu, da pišeš o svetovnem klubskem prvenstvu......ker maldini je osvojil 3 in ne 2....intercontinental cup do leta 2006......potem pa se je preimenoval v fifa WC club.......

Comunity Shield ni tekmovanje. To je "superpokal" ang lige, 1 tekma pokalnega zmagovalca (FA) in ligaškega zmagovalca.

Carlig Cup je en običajn pokal - nepomemben.

FA Cup pa veš kaj je - in ta pelje v evropo. Ni pa velika lovorika.

Ne, pisal sem o Svetovnem prvenstvu, klubsko svetovno sta dve tekmi.

Seveda ste s srečo prišli do naslovov lige prvakov, sej smo vsi. Ni samo kvaliteta igralcev, pomembna je sreča na tekmi, dveh. Taka kot ste imeli npr. proti PSV-ju in mi lani proti Barci.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hvala za razlago o mnogih ang. pokalih...zdej vem, da je 3/4 nepomembnih
smile-1.gif

Sam me čudi, da nas sreča tako pogosto spremlja.....kaj vidi pri nas?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Taka so dejstva, da je Treze najjaæi.. nimas kaj, brezveze oporekat. Poglej kaj je vse dosegel.. 130 golov, v 218 tekmah pove vse.

Če mene (in seveda večino expertov na tem svetu z izjemo navijačev Milana) vprašaš imamo eno najboljših če ne celo najboljšo zadnjo linijo na svetu.

In če ni najboljše zadnje linije, kako boš imel še eno najboljšo zadnjo linijo
hysterical-1.gif

Sej ste nas pošteno zdelali na San Siru, kot sem ti že priznal in me ni sram. Vsaka lekcija je dobrodošla.

Samo ti fant se boš moral počasi sprijazniti, da je na svetu več kot AC Milan in Milanovi igralci. Vsa moštva imajo svoje legende, ti žal poznaš samo Milanopve in zaničuješ druge.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
motiš se pitko.......shevchenko 127 golov na 208 tekmah........you do the math......
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Sheva, a to je un biser, ki je pri Chelskiju haral, paral, Lampardu krofe nosil?
hysterical-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Če mene (in seveda večino expertov na tem svetu z izjemo navijačev Milana) vprašaš imamo eno najboljših če ne celo najboljšo zadnjo linijo na svetu.

In če ni najboljše zadnje linije, kako boš imel še eno najboljšo zadnjo linijo
hysterical-1.gif

Sej ste nas pošteno zdelali na San Siru, kot sem ti že priznal in me ni sram. Vsaka lekcija je dobrodošla.

Samo ti fant se boš moral počasi sprijazniti, da je na svetu več kot AC Milan in Milanovi igralci. Vsa moštva imajo svoje legende, ti žal poznaš samo Milanopve in zaničuješ druge.

ne jih ne zaničujem.......ampak se moram branit glede na vaše spodjebavanje.....če bi navijal za zenith ne bi imeli nič proti......pa čeprav naj bi baje "kupili" lanski pokal UEFA......
zate so najboljši manutd-jevci zame milančani......
če primerjamo po imenih in vprašamo nekoga, ki ni slovenec, anglež ali italijan bi izvedeli katera je boljša ekipa na papirju.......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
od kar sem na forumu se posmehujete "starcem" milana.....
zaradi mene dokler osvajajo pokale, lahko imajo 50 let, bmk.....
omenil sem nogometaše man-utd.ja, ker ti si se posmehoval mladosti milana

me zanima, kako bi odreagiral če bi kupili gigsa alpa scholesa......heh, itak je star....kaj v tem stilu.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hudi pajk, ki je prinesel v blagajno milana 40 mio €, 1 ligo prvakov, 1 uefa supercup, 1 scudetto, 1 italijanski pokal, 1 italijanski superpokal....boli me k..... kaj je ustvarjal pri æelskyju
cheer.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
kdo pa ma najboljšega strelca v evropi vseh časov.......?!?
le kdo bi to bil......