Krizo srednjih let se rešuje z 911
N boost doda 40 konjev, tko da tudi brez tega ma avto se vedno čez 600 konjev za daljsi čas...V drobnem tisku; to je 10 sekundni N-elektro-boost, takrat imaš na razpolago polno moč, sicer imaš precej bolj umirjen performans.
Turbo K24 v Civicu z dveka jeklenkama NOSa je sposoben isto.
V tem segmentu je...Lol, temu Macanu je rekel The fastest Porsche.
Krizo srednjih let se rešuje z 911, ne pa nabildanim golf vozičkom ki poje na plejbek.
Al pa motorjem.
Samo ne ga po podu počohat.... Ker bo popravilo 60k€Hyundai je naredil e-igračo za reševanje krize srednjih let . Moram rečt da me je tale video kar impresioniral.
Men se pa glih to dopade, da zgleda kot "golf voziček", zmogljivosti ima pa brutalne. Pa še dobr simulira atmosferca za užitke v vožnji. Sam počakam še, da se mi začne denar nabirat, pravijo da se to začne okol 50 leta .Lol, temu Macanu je rekel The fastest Porsche.
Krizo srednjih let se rešuje z 911, ne pa nabildanim golf vozičkom ki poje na plejbek.
Al pa motorjem.
Ja, to že, ampak takrat te tudi pamet sreča, pa nisi več za take hece. Žal.Men se pa glih to dopade, da zgleda kot "golf voziček", zmogljivosti ima pa brutalne. Pa še dobr simulira atmosferca za užitke v vožnji. Sam počakam še, da se mi začne denar nabirat, pravijo da se to začne okol 50 leta .
Numbers game je že kar nekaj časa passe, vsaj od takrat, ko avtomobili šli na 600+KM.
Živimo v svetu, kjer električn hatchback Hyundai prehiti lamborghinija....
Let that sink in
Mislil je najhitrejšega Macana .Lol, temu Macanu je rekel The fastest Porsche.
Odvisno. Videvam precej starejših ljudi v kar pestrih vozilih. Sam sicer še nisem 50, ampak sem si omislil petardico, 3000km letno prevoženih z nasmehom do ušes.Ja, to že, ampak takrat te tudi pamet sreča, pa nisi več za take hece. Žal.