Hyundai i40 losov test

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Edino kar je v teh superbih dobro (imamo jih 12) je prostornost, nekvarljivost, nizka poraba in dsg.
hysterical-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Edino kar je v teh superbih dobro (imamo jih 12) je prostornost, nekvarljivost, nizka poraba in dsg.
hysterical-1.gif
grin1.gif

Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ni udobja, ni lege, ni zabavnosti v vožnji, ni normalne klimatizacije....en sam dolgčas (kljub 180 konjem).
Glede klimatizacije se strinjam. Glede udobja ne, glede lege in zabavnosti v vožnji pa tudi. Ampak kdo to pričakuje od Superba?
grims-1.gif

Btw. kakšna je razlika med Superbom in BMW trojko ovinku
grims-1.gif
?
Greš z BMW-jem hitreje v ovinek in ti teži: dej še, dej še, stisni, še bi, še bi, ka te si nor, a si dedi?...
cool-1.gif

Greš s Superbom hitreje v ovinek in teži: hm, sej ok, sej bo šlo
smirk-1.gif
.

Je pa res, da ko greš na dopust pač zmečeš stvari v Superba in greš na dopust. Za trojko rabiš pa prikolo met zraven
grims-1.gif
.

Nauk zgodbe: kupi tisti avto, ki ti paše, ne pa kritizirat lastnosti avta, ker si kupil/dobil napačen avto.
wink-1.gif
.

PS: Res se držimo teme.
aplauz.gif

jezek

Guru
24. jul 2008
3.435
1.433
113
Res je, temo sem zavozil, ker mislim, da je bilo potrebno na tem forumu malo omenit Activo, katere pol ljudi ne pozna. Malo širjenja obzorij ne škoduje. Še posebej ko vidiš, da niti fantje, ki leta in leta nabijajo v vsaki temi, ne vedo, da pri svečkah obstajajo tudi toplotne vrednosti, neki avtonovinarji pa si mnenja o vozilih ustvarjajo na podlagi nekaj prevoženih kilometrov in potem prodajajo buče širni javnosti. Pa valjda jaz vem kakšen je avto A, B in C, katere sem vozil po par let, ne pa ti, ki si vozil tisoč vozil na hitro in NE veš, kako se vozilo obnaša v vsakdanji uporabi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
ne, ker če bi imel ročno zategnjeno in bi avto počepno bi španalo podvozje
wink-1.gif
Povezano bo z povsem nepotrebnimi obremenitvami na pdovozje, tako spredaj kot zadaj. Sklepam tako. Tako so imele vse ksantije ročno ne glede na activ. Ne vem pa kako so imeli ostali modeli, verjetno enako.

Nazadnje urejeno:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
ja sej to sm mislu ja kr ko na torziji zategneš ročno avtu dvigne rit in v povezavi z hidravliko najbrž to ni ok

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
ne, ne dvigne riti, hidravlika dviguje rit in se posledično spreminja medosna razdalja. Sej verjetno je podobna scena če držiš brmezo, pa greš avto dvigovat v zgornji položaj.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Res je, temo sem zavozil, ker mislim, da je bilo potrebno na tem forumu malo omenit Activo, katere pol ljudi ne pozna. Malo širjenja obzorij ne škoduje. Še posebej ko vidiš, da niti fantje, ki leta in leta nabijajo v vsaki temi, ne vedo, da pri svečkah obstajajo tudi toplotne vrednosti, neki avtonovinarji pa si mnenja o vozilih ustvarjajo na podlagi nekaj prevoženih kilometrov in potem prodajajo buče širni javnosti. Pa valjda jaz vem kakšen je avto A, B in C, katere sem vozil po par let, ne pa ti, ki si vozil tisoč vozil na hitro in NE veš, kako se vozilo obnaša v vsakdanji uporabi.
Na hitro? 2 tedna in 1.500 km vsakdanje uporabe je načeloma dovolj. Še posebej, če pri vsakem preveriš določene stvari (od montaže otroškega sedeža, preko vožnje v hud klanec do preverjanja kljukic za vrečke v prtljažniku, reciimo ...)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če bi jo imeli 2 tedna dlje bi zagotovo namerili 255 km/h, seveda s svečkami za na avtocesto. V kolikor bi pa vgradili še športen filter in powerfull zadnji lonec pa je že tako ali tako zvočni zid v nevarnosti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Čuj cizy ti otrok čeepanja....pa si že zgooglal kaj so to svečke
sprasujem se.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Takšnih ki bi kar za 25 km/h dvignile končno hitrost tudi google žal ne najde.
smile-1.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Takšnih ki bi kar za 25 km/h dvignile končno hitrost tudi google žal ne najde.
smile-1.gif

takšne skrivnosti se hranijo v najtemnejših kotičkih interneta, kamor googlovo oko ne seže
evil.gif