Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Edino kar je v teh superbih dobro (imamo jih 12) je prostornost, nekvarljivost, nizka poraba in dsg.
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Edino kar je v teh superbih dobro (imamo jih 12) je prostornost, nekvarljivost, nizka poraba in dsg.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Glede klimatizacije se strinjam. Glede udobja ne, glede lege in zabavnosti v vožnji pa tudi. Ampak kdo to pričakuje od Superba?Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ni udobja, ni lege, ni zabavnosti v vožnji, ni normalne klimatizacije....en sam dolgčas (kljub 180 konjem).
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ti, jezek, a si Activo kaj obračal pod ročno?
Na hitro? 2 tedna in 1.500 km vsakdanje uporabe je načeloma dovolj. Še posebej, če pri vsakem preveriš določene stvari (od montaže otroškega sedeža, preko vožnje v hud klanec do preverjanja kljukic za vrečke v prtljažniku, reciimo ...)Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Res je, temo sem zavozil, ker mislim, da je bilo potrebno na tem forumu malo omenit Activo, katere pol ljudi ne pozna. Malo širjenja obzorij ne škoduje. Še posebej ko vidiš, da niti fantje, ki leta in leta nabijajo v vsaki temi, ne vedo, da pri svečkah obstajajo tudi toplotne vrednosti, neki avtonovinarji pa si mnenja o vozilih ustvarjajo na podlagi nekaj prevoženih kilometrov in potem prodajajo buče širni javnosti. Pa valjda jaz vem kakšen je avto A, B in C, katere sem vozil po par let, ne pa ti, ki si vozil tisoč vozil na hitro in NE veš, kako se vozilo obnaša v vsakdanji uporabi.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Takšnih ki bi kar za 25 km/h dvignile končno hitrost tudi google žal ne najde.