1. živalske maščobe so top shit, ker so prisotne v naši dieti miljone let, ni logike da bi bile bad. Holesterol ni tak "na easy" merit, ko si marsikdo predstavlja, saj je sestavni del vsake celice. Posredno se meri zgolj vrednosti v krvi, ki pa pitaj boga, če odražajo realno vrednost, zadnje čase velja, da je važna zgolj velikost delcev, ki pa sploh ne vem če se lahko izmeri pri nas (mali delci potem prodirajo skozi žilne stene in se nabirajo)
2. med so hidrati, stevia torej ali pa kakšno drugo naravno sladilo
6. jaz kupim "sveže" mleko v trgovini, je samo pasterizirano, kar bi naj bilo gut, rok trajanja pa je cca 5 dni. Jajca imaš "sveža" tudi v trgovini, so pa cene višje, drugače pa kakšna eko tržnica, če si doma blizu večjega kraja. Sir vzamem kar najcenejši od slovenskega proizvajalca, v trgovini, enako velja za salame. Na nitrate ne dam dosti, saj zaupam telesu, da je sposobno rešit radikale
Drugače pa za sire in salame...eko tržnice so polne takšnih izdelkov - domačih.