Hugo na smrtni postelji?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Važno je, da nihče več ne umira od lakote. V Kolumbiji in Braziliji pa je bogastvo pri 2% prebivalstva, drugi pa crkavajo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je kaj čudnega? Še 80 let niso zdržali! nacisti so klali vsaj druge, komunisti pa svoje in druge!

dobro, da tebi ljubi klerikalci niso klali svojih...tujih, zensk, moskih, pedro.v, vse razen pedofilov...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Splošno! Kar se tiče Venezuele, poglej kaj sem pripopal, boš videl kako se razvija, kljub bogastvu!

???

Se pravi kaj je huje, biti bogat nevernik (arabec) ali biti veren komunist?
sprasujem se.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je kaj čudnega? Še 80 let niso zdržali! nacisti so klali vsaj druge, komunisti pa svoje in druge!

Blazno razgledan si.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Jaz imam kolegico iz Venezuele, ki dela ima in ima firmo v Madridu. Po njenih besedah, ko sva lani govorila je omenjala, da je življenje za uspešne poslovneže pod Chavezom praktično nemogoče (oziroma zelo nevarno) in dokler bo njegov režim, bo v Španiji, čeprav ima zelo rada svojo deželo.

ne poznam nobene komunistične države v kateri bi uspešni poslovneži sploh obstajali.so samo poslovneži ki so v neposrednem stiku z oblastjo

dobro da je pri nas v kapitalizmu drugače...poslovneži pri nas sploh niso v stiku z oblastjo...kakšno zatiskanje oči...

bravo
zmaga.gif
ravno to sem hotel povedati z svojim postom.in nam prodajajo buče o kapitalizmu in demokraciji.pri nas razen parih svetlih izjem ki so res lahko uspeli se ostale bremza do onemoglosti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Boli?

Ne, mene tvoja nerazgledanost ne boli. Samo raje se omeji na tisto, na kar se spoznaš. Morda kaka domača maža za kolena ali rektum.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj so bili belogardisti in domobranci po tej definiciji komunisti?

Saj je bila njihova bitka uperjena izključno proti lastnim ljudem.
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
off:

ja pa kaj, a ste mislili da bo kr večno živel? kako se nej drži, če sploh zase ne ve več verjetno? Pa tud, če bi se obdržal, kaj bi pa bilo drugače?? a je sploh sposoben trezno razmišljat? a ga bojo spraševali o pomembnih zadevah tam v bolnici na pojstli?

pač je na smrtni pojstli in je samo vprašanje časa kdaj bo zaspal - če že ni. To je to. Truplo zgnije, nafutra nove organizme, in življenje teče dalje....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
ne poznam nobene komunistične države v kateri bi uspešni poslovneži sploh obstajali.so samo poslovneži ki so v neposrednem stiku z oblastjo

Hura
cheer.gif

.......druze Milan mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo, gladni,bosi, bolestni i jadni, dzabe za nase cemo radit.....
Zivela komunisticna partija, za domovino s komunistima do samog kraja, a kraj je vrlo blizu, vec se vidi zemlja
aplauz.gif

zmaga.gif
sam cirilico se naucim, pa sn usposobljen

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Se strinjam.
Ko bo Hugo šel, bojo prišli amerikanci in popljačkali nafto in bdp bo padel na raven Slovenije.
smirk-1.gif

In Venezuelci bodo živeli še veliko slabše, kot sedaj.
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.383
7.068
113
Ja, ker američani so krivi za visoko ceno nafte. Če bi bile pri nas take cene, kot pri njih, bi bil raj.