Huda nesreča na Dolenjki

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Očitno nisi gledal prispevka in bral mojega zadnjega posta. Pri 1:15 ženska pravi, da je USTAVILA, potem pa je začelo pokat LEVO in DESNO.
če bi bila na odstavnem bi pokalo samo levo bi rekel.

Sem gledal... in ta zenska NI NIKJER rekla, da je bila med prvimi v tem zamasku ... ampak je mogoce ustavila zato, ker je pred njo ze bil kaos
smile-1.gif
Rekla je, da se je ustavila zaradi megle (ne zaradi kaosa), potem je pa šele začelo pokat levo in desno.

Bod siguren, da bodo policaji fajn kasirali, pa še trem ne bo državi treba plačevat penzije in dohtarjev ob težki bolezni pred smrtjo.
Pa dvema do danes brezposelnima ne bo treba plačevat socialne pomoči, ko bosta šla delat na delovno mesto preminulih.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ja saj, kazen tistim ki so se ustavili in tistim ki so res prehitro pripeljali.

Jaz sem bil zadnjič na vranskem, 2 od 7ih nista mogla speljat nobene vaje pa da ga je*eš. To je samo izpit za vzeti
bonk.gif
In kako lahko ne spelješ vaje? Saj je samo žlajfat treba. No ja, razen tiste ko ti zadek odnese.

Ja kaj pa izogibanje oviram ? Tam so se obračali kot za stavo, medtem ko smo nekateri vozili 50 so oni 30 hehehe

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

Očitno nisi gledal prispevka in bral mojega zadnjega posta. Pri 1:15 ženska pravi, da je USTAVILA, potem pa je začelo pokat LEVO in DESNO.
če bi bila na odstavnem bi pokalo samo levo bi rekel.

Sem gledal... in ta zenska NI NIKJER rekla, da je bila med prvimi v tem zamasku ... ampak je mogoce ustavila zato, ker je pred njo ze bil kaos
smile-1.gif
Rekla je, da se je ustavila zaradi megle (ne zaradi kaosa), potem je pa šele začelo pokat levo in desno.

Oni drugi je tudi rekel da je šel ven iz avta, po hribu navzdol ker je vedel kaj bo.... edini pameten.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

OK... ce je ona tako rekla, pa to prav gotovo drzi
smile-1.gif

Zakljucujem debato s tabo... ker je brezplodna...
Ona je bila pač tam. Ampak je pa tud glupa, da gre to kar je počela razlagat po TV, Jest bi bil na njenem mestu raje tiho.

Nisem nikoli napisal, da policaji jebejo v glavo samo mene in moje. To si se na suho izmislil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

Ona je bila pač tam. Ampak je pa tud glupa, da gre to kar je počela razlagat po TV, Jest bi bil na njenem mestu raje tiho.

Nisem nikoli napisal, da policaji jebejo v glavo samo mene in moje. To si se na suho izmislil.

Noja... cudne zgodbice o policajih sem najveckrat bral od tebe
nahrung002.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Tole je pa že smešno. Eni očitno ne razumejo, da obstaja višja sila (ne, ni jo v ZVCP, ker je to splošen prvni pojem) in da se na cesti lahko zgodijo situacije, ko rešitve ni tudi, če se vsi vpleteni še tako trudijo peljat varno in po predpisih.
Kdor se s tem ni sposoben sprijaznit, naj raje ostaja doma.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tole je pa že smešno. Eni očitno ne razumejo, da obstaja višja sila (ne, ni jo v ZVCP, ker je to splošen prvni pojem) in da se na cesti lahko zgodijo situacije, ko rešitve ni tudi, če se vsi vpleteni še tako trudijo peljat varno in po predpisih.

467716-post_slo.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
čakaj, to ni res, en ali dva ali 3 5, ju nejmit so pac zajebali, zdaj zakaj sta zajebala, je pa drugo vprašanje, ali zaradi straha (ustavljanje), ali zaradi prehitre vožnje in nič varnostne itd... V glavnem več kot je vozil težje vsi enako peljejo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Nemogoče, policija je kriva. Kar vpraši sintetičnega, po njegovem je policija tudi kriva, ko se on naveliča čakat in pelje kontra po avtocesti. Ker kdo bo pa čakal, ker zlobni policaji kar rešujejo največjo nesrečo v zadnjem času, namesto da bi njemu omogočali nadaljevanje kršitev CPP.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
ne, višja sila bi bila če bi komet padel direkt na avtobus v temi med snegom in meglo..pa še to je tako tako.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Moj profesor je vedno pravil, da če nihče ne krši CPP do nesrečne ne more priti.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
A si sploh gledal prispevek ??????????

Lepo povedo udeleženci .- SMO STALI NA MESTU KO SO SE ZAČELI ZALETAVATI !!!

Če ste se pa nesposobni ustaviti na odstavnem pa vrnite vozniške izpite, da nebomo brali o vas v črni kroniki. Je ni take megle, da nemoreš zapeljat na odstavni pas.

In ja, podpiram da vsi dobijo kazen, še odvzem vozniških, skrajni čas je da se spravi invalide dol s cest.
bonk.gif

Pa si preprican, da so to povedali tisti prvi v tej nesreci? In kaj ce na odstavnem pasu zmanjka prostora... in je tudi vozni in prehitevalni pas ze poln plehovja??? Bos ti kar rinil naprej... ker zakon tako pravi... Zakon tudi pravi, da je minimalna hitrost na AC 60 km/h... Se tega tudi drzis kot pijanec plota??? Tukaj je slo za izredno situacijo... in ne mores tega metat v isti kos z normalnimi voznimi razmerami ... Ocitno pa se nisi nikoli dozivel take megle... in obsojas vse po vrsti... Po eni strani takim privoscim, da so enkrat sami udelezenci v takem kaosu ... me prav zanima, kaksni bi potem bili komentarji ...

Sem sedajle SE ENKRAT pogledal propevek na RTVSLO ( http://tvslo.si/predvajaj/odmevi/ava2.89257448/ ) ... in tam pravi, da so po izjavah udelezencev prvi vozniki mocno upocasnili voznjo... in NEKATERI celo ustavili. NIC pa ni bilo receno, ali so se ustavili na odstavnem pasu ali na voznem. V taki situaciji, ko je vidljivost "0", je normalno, da upocasnis voznjo in se prilagodis voznim razmeram. Zal je bila situacija taka, da tega vsi niso pricakovali. Ampak zaradi tega obsojati VSE PO VRSTI je kretenizem ... zal... taksno je moje mnenje...

Če že praviš da zakon pravi da je minimalna hitrost na AC 60 km/h... Mi prosim povej kateri zakon to pravi. Lahko pa ga poiščeš na uradnem listu in ga sem prilepiš. Veliko sreče in drugič ne nakladaj nekaj v 3 dni...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:

Če že praviš da zakon pravi da je minimalna hitrost na AC 60 km/h... Mi prosim povej kateri zakon to pravi. Lahko pa ga poiščeš na uradnem listu in ga sem prilepiš. Veliko sreče in drugič ne nakladaj nekaj v 3 dni...

To mi je ostalo nekje v spominu... pa tudi pred dobrim tednom je na Vranskem pri teoreticnem delu bilo to omenjeno... Da na AC nimajo kaj delat vozila, ki ne zmorejo voziti hitreje kot 60 km/h ...

http://www.varnostvprometu.org/ZVCP-1-UPB5.pdf

Avtocesta in cesta, rezervirana za motorna vozila

110. člen

(1) Na avtocesto ali cesto, rezervirano za motorna vozila, lahko zapeljejo in vozijo po njej le vozniki motornih vozil in skupin vozil, ki po deklaraciji proizvajalca dosegajo hitrost, večjo od 60 km/h.
(2) V promet na avtocesti in cesti, rezervirani za motorna vozila, se sme voznik vključiti in izključiti le na označenih priključkih.
...

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Zakaj že?! To vedno tako sodiš ljudi, ki jih sploh ne poznaš? Kaj pa če si ti en velik bedak?

Jaz mu dam prav. Če nihče ne krši, do prometne nesreče ne more priti.