Kolikor vem, komentira stvari katere pozna.
P30 je res sick. Zgleda u nulo, specs nori, sploh cam ..cena "sprejemljiva glede na..." ... tut ta frlinček na vrhu ni moteč ( je osebno pri S10+ bolj neestesko - po mojem mnenju ofc - ), čakam pa da zadeva preide tako daleč, da bo P40 oz karkol pride, notchless in da bo selfie cam viden na back coverju. Trenutno sem pač zadovoljen s svojim "geplom od G6" in samo followam, kake borbe bijejo t.i. sveta trojica. Btw apple išče income tudi pri vstopu v izdaji kreditnih kartic ubožci (hihi da malo prcnem v osje gnezdo))
Vsak od teh treh ima nekaj najboljše. Barve ima pa samsung meni najbolj naravne. Huawei pa čist mimo.
So pa vsi top, tako da nimaš kaj grešiti s katerimkoli.
...ja, čez 5 let bo P30 pro en velik krš, danes je waaau....
Drži. Tudi meni na teh testih barve in kontrast ni čist nič všeč na P30pro. Je pa sicer mnogo testov z različnimi rezultati. Je pa potrebno velikokrat potrebno vzeti v obzir ves hype, ki se z vsakim novim modelom umetno ustvarja. Zelo nazorno se to vidi pri tem testu, kjer pri dotičnih klasičnih fotkah ni nekih hudih razlik med generacijami od Galaxy S6 do S10..:
https://www.phonearena.com/news/Sam...-camera-quality-improvement-features_id114865
Notchless baje ne bo vsaj do 2021, ker tehnolohija naj ne bi bila še nared.
Trenutno kar se tiče OLED-a je samo Samsung sposoben kaj narediti. Verjetno pa bodo kitajci kmalu sledili, saj so jim ukradli načrte par mesecev nazaj.
Tako da do 2021 naj se ne bi pričakovalo notchless ekrana oz. ekrana, kateri bo imel kamere pod zaslonom.
Kakšne pa se ti potem zdijo slike z s10 v primerjavi z prejšnjim s8? Med s7 in s8 jaz hudih razlik nisem opazil (sem pred časom tudi oba uporabljal, sicer s7 res kratek čas, s 8 pa slabo leto in mi je bil fantastičen). Sem potem po sili razmer pristal na P10 (ki je bil pri fotkat še kar soliden, razen glede hitrosti fotkanja in v videu je slab), sedaj pa na Mate 20 Lite, ki me je pa razočaral (ja vem je Lite in ga ni ustrezno primerjati z Pro rangom..., kljub temu je slabši kot mnogo starejši P10 ali s7/s8).