Na XDA oziroma na youtubu imaš kar nekaj na to temo.Ker je že ravno tema o H P30 Pro, me zanima, a vam delajo notificationi na ugasnjenem zaslonu za vse aplikacije, tudi za tiste, ki ste jih dodatno instalirali iz Play Stora?
Žal ne gre. Pri mate 10pro je bilo tako, tukaj pa ne gre in je zelo moteče.Vsaka kamera ima svoje nastavitve. Torej preklopi na sprednjo in idi v nastavitve in tam nastavi timer. Bi moral delat samo za sprednjo
Ker nisem glih v androidu doma, na vsem lepem se pojavi tole.
pogovor v sporocilih ki je bil se vceraj aktiven danes pise neznan posiljatelj in negre vec odpisat.
reset telefona ni pomagal, pomagalo je sele brisanje in na novo shranjevanje stika.
a je to kak feature ki ga jaz z iosa ne poznam?
Ja nekaj ga serjejo zadnje čase, jaz si pomagam pri isti težavi z force stop v sporočilih in brisanjem cache-a.Ker nisem glih v androidu doma, na vsem lepem se pojavi tole.
pogovor v sporocilih ki je bil se vceraj aktiven danes pise neznan posiljatelj in negre vec odpisat.
reset telefona ni pomagal, pomagalo je sele brisanje in na novo shranjevanje stika.
a je to kak feature ki ga jaz z iosa ne poznam?
men na p20pro odkar je bil update na emui 10 vsake tolko na kratko zašteka crome. ostalo dela približno isto kot je.