Citat:
Uporabnik prijam pravi:
aplikacije kar sem jih do sedaj naložil vse delajo lepo. Sicer Desire-a nisem imel v rokah, vendar pa menim, da kakšnih razlik razen v zaslonu in procesorju ni.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Super predstavitev vendar se mi ustavi pri koraku v meniju Language & keyboard....ko izbere Blue input. Te opcije sam na telefonu nimam, torej ne vem kako nadaljevati.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si naložil program Blueinput z Marketa?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si res pravilno napisal? Meni najde BlueInput demo in mislim, da je ta program ključen. Tudi v filmčku ga vidiš.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali si res pravilno napisal? Meni najde BlueInput demo in mislim, da je ta program ključen. Tudi v filmčku ga vidiš.
meni ne najde.....pa si ti iskal z Wildfire-jem ali s čim drugim. Je možno da telefonu prikaže samo tiste aplikacije, ki bi na njem delale?
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
meni ne najde.....pa si ti iskal z Wildfire-jem ali s čim drugim. Je možno da telefonu prikaže samo tiste aplikacije, ki bi na njem delale?
Evo primer, o katerem sem govoril, ni dolgo trajalo ;]
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi: