HTC software (npr. 3.0) na ipad 2?

momli

Pripravnik
14. jun 2009
55
0
6
ogrel sem se za nakup tabličnega računalnika
cool-1.gif

po nekajdnevnem primerjanju sem pristal pri 2 in sicer HTC Flyer in apple Ipad 2.
Zanima pa me sledeče.Ali je možno namestiti htc software na ipad 2---je sploh smiselno?(meni osebno je htc veliko bolj praktičen kot apple....)
hvala za odgovore
cheer.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Če ti je htc bolj praktičen je izbira enostavna, vzameš htc. Če pa bi napisal še, kaj najbolj potrebuješ, zakaj ti je bolj praktičen itd, pa bi ti kdo znal svetovati.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če lahko še jst malo izkoristim temo, ker tudi nekaj razmišljam o nabavi:

- gledanje filmov s podnapisi (mkv, video_ts, avi, divx...) Ko potegnem s pašnika, da je čim manj konvertiranja
- brskanje po spletu z zavihki (to kar je po defaultu na ipad1 mi ni všeč. Zelo pa se mi dopade Dolphin browser na androidu)
- kot storage za slike na dopustu, če je kartica na fotiču polna
- enostavno prenašanje fajlov s telefon->tablica in obratno tudi sredi puščave, ko ni interneta
- video out
- usb za priklop diska ali ključka
- gps

Ali na android 3.0 tablicah delujejo programi za telefon?

momli

Pripravnik
14. jun 2009
55
0
6
gledanje filmov ,navigacija za v avto,tudi pisarniški pripomoček.v glavnem multimedija....pa dobro odzivnost pri urejanju fotografij.glede tega me htc flyer zadovolji,samo me moti ker je samo eno jedrni pa manjši zaslon ima kot ipad 2.
evil.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Za to, kar si naštel, ti priporočam iPada. Boljši UI, boljše specifikacije, večji zaslon,...

vdsl

Zelenc'
10. maj 2011
14
0
1
Fusion: Na Honeycomb tablicah je seveda mozno uporabljati navadne android applikacije in igre, tako da je izbira programov ogromna.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Pol pa sploh ni kej za razmišljat:) Sam še kater model tablce izrbat je sedaj vprašanje:)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
kaj se samo meni zdi al so res vse trenutne andorid tablice FAIL? tisto kar laufa pod 3.0 sploh ni omembe vredno, ker je samo štuklanje dreka, tisto kar pa je omembe vredno, pa je v beta fazi, slabša izdelava kot ipad in dražje, oz. stane enako kot ipad. wtf?

vdsl

Zelenc'
10. maj 2011
14
0
1
eee pad transformer je najboljsi glede na ceno. Omogoca prikljucitev usb naprav, ima vecjo resolucijo, lahko celo dokupis tipkovnico in imas prenosnik ki zdrzi 16ur, ce je to vse slabse kot Ipad ki ne omogoca teh stvari vredu, ocitno sem na apple strani.