HTC Desire vs. Legend ?

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
No ponedeljek grem po nov telefon. P1i se po slabih treh letih uporabe poslavlja.

Zdej me pa muči, katerga naj vzamem...
Vzel bi takoj Desire-a, vndar me skrbi da bi mi bil na poti v žepo (velikost), pa baterija me tut skrbi. Vzdržat more vsaj en dan, če pa več pa tolk bolš.

Zdej pa rabim pomoč od uporabnikov... kaj nabavit Desire al Legend ?
uf-1.gif

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Greš po mojih stopinjah
smile-1.gif

P1 sem zamenjal za Legend in do sedaj mi ni žal. Baterija zdrži približno 2 dni (telefona ne ugašam). Zelo se pozna, če uporabljam WiFi. Takrat baterijo zelo pobira.
Za Legend sem se odločil, ker nisem hotel imeti prevelikega telefona, zaradi oblike in ne toliko velike prednosti Desirea. Seveda me je mikal 1GHz procesor in drugi bonbončki, ki jih ponuja Desire a sem se potem, ko sem oba držal v roki, odločil kot sem se. In kot sem že omenil, mi ni žal.

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Jaz Desire vedno nosim v žepu z torbico vred (HTC S520 se mi zdi, tista ki nima rumenih šivov) in me še nikoli ni motilo. Baterija zdrži bp 1 dan razen če si res heavy user, če pa malo paziš pa tudi 2,5-3 dni (čeprav ni namen tega telefona v tem). Sam sem to rešil tako, da sem nabavil docking station, ki ga imam na nočni omarici in ga dam polnit vedno ko grem spat. V povezavi z Kaoelr clock (upam da sem prav napisal) pa deluje kot fajn budilka in nočna ura.

Meni je zvečer baterija nekje na 50% s tem da wifi ne izklapljam, cca 30 min pogovorov, par SMSov, malo šarjenja po marketu in kake pol ure igric.

Pomembno mi je tudi, ker bo Desire zaradi boljših komponent tudi dalj časa aktualen (ker telefonov ne menjam pogosto).

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Pomembno mi je tudi, ker bo Desire zaradi boljših komponent tudi dalj časa aktualen (ker telefonov ne menjam pogosto).

To je to.

Ce si oba sprobal, nevem kako lahko sploh razmisljas o Legendu, ki ima tisti majhen zaslon in slabsi hardver .. Se posebej ko je razlika med njima par €

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik shootek pravi:

To je to.

Ce si oba sprobal, nevem kako lahko sploh razmisljas o Legendu, ki ima tisti majhen zaslon in slabsi hardver .. Se posebej ko je razlika med njima par €

+ Android 2.2 (Froyo) update bo veliko prej na Desire kot na Legendu. Desire je skoraj identičen N1.

Ce bi Legend stal 100 EUR manj bi še razumel da kdo razmišlja o njem, pri razliki 20 EUR pa ni dileme katerega izbrat.

v0x

Pripravnik
13. maj 2008
179
1
16
Mah ja ste me prepričali o Desire-o
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik v0x pravi:
Mah ja ste me prepričali o Desire-o
cheer.gif
[/B]

Ravno zaradi tega, vztrajnost baterije neboš mogel spregledat
smirk-1.gif

Drugače pa ti Desire priporočam...

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Razlika v porabi ni tolko v prid Legendu, da bi se splacal (ce gledas price/performance). Baterijo pa bo zrl tak vsak ;]