Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.966
6.224
113
blizu močvirne prestolnice
Dobesedno. Žal pa ni tiste vneme kot pri JJ, lep primer je Snecer, ko ne piše o raznih lovcih, Roberto, Gattto, Patriot so kar tiho aja saj res ne gre se o banalni stvari kot je SDS ali ko se gre o RKC! Tukaj ko dela leva banda kolateralno škodo, pa vse tiho!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kam smo prišli, da je cela Slovenija talka enega infantilnega bebca.
stupid-1.gif
Res je..ta tip je toliko aroganten, da ni vec res.
@88888- pastirja Turnsek in Stres spet harata..pa se ekonomijo bosta "ucila"
grims-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Žal smo popušili na celi črti. Kakor kaže zdaj, bi bil zelo zadovoljen če bi dobili samo izhod na morje (zaradi gosopdarsih in geopolitičnih interesov), ostali pa naj imajo hrvati.

Glede Erjavca pa: Cerar ga je pokril, zato je odgovornost prevzel on sam. Če sporazum pade bo v slovenski politiki zaključil.

BTW: Erjavec je menda včerajašnje sporočilo o regresu (kot odgovor na vprašanje o arbitraži) poslal po sms-u, saj je že nazaj na dopust (v tujini).

Kaj temu človeku ni jasno? Zunanji minister, po taki polomiji in v takem času, ko bi morali noč in dan iskati rešitev, on dopustuje. WTF?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
V vsej želji, da bi se že enkrat uredila meja s hrvati, bomo slovenci popustili vsem hrvaškim taktičnim fintam. Hlapci.
Hrvatje bodo definitivno dobili kar si želijo. Pravzaprav bodo hrvati dobili celo več kot sami hočejo. Oni se znajo pogajat.
Hrvati so svojo javnost prepričali, da je bolje imeti mejo neurejenno kot pa izgubljeno. Slovenci pa kontra.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Željko Juriniæ · Cakovec
...i slovenci bi napravili vojni mimohod na moru,samo malo(?!)...kojem moru?! ...možda bi mogli talijane prositi za malo mora ali nemaju muda pa misle kako mogu nas zajebavat,alpski četnici...

in tako dalje, nimamo morja ne politikov ne svojih mej in ne svoje pravice, kdo že je bil Martin Krpan ? ali hlapec Jernej ? Prešeren ? Primož Trubar*' to so bili možje ki so se trudili za našo identiteto in ozemeljske pravice, sedaj pa imamo politike ki si polnijo žepe z tisoči eurov vsak mesec in uživajo v penziji z visoko pokojnino! Jezen sem na državnike ki nam slovencem prodajajo gnila jabolka ki jih pred tem obdavčijo jim odvzamejo možnost preživetja ker ni dela in so nizke penzije, kam plujemo??
po tem majhnem kosu morja ???? ja meni ga je dovolj pa če nikoli ne bom mogel imeti izhod na odprto Jadransko morje,,

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dobesedno. Žal pa ni tiste vneme kot pri JJ, lep primer je Snecer, ko ne piše o raznih lovcih, Roberto, Gattto, Patriot so kar tiho aja saj res ne gre se o banalni stvari kot je SDS ali ko se gre o RKC! Tukaj ko dela leva banda kolateralno škodo, pa vse tiho!
So se pijani od zuranja z ruskim prijateljem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.365
5.652
113
jaz racunam na "osovrazenega" Dimitrija Rupla....se edini ki se mi zdi. sposoben ostro nastopit

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
na spor okol zaliva računajte še naslednjih 25 let. Če bo slučakno kakšen pameten Hrvat nastopil v politiki, ali pa naslednja vojna.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tisti, ki je trdno prepričan v svoj prav in svojo lastnino, ne bo NIKOLI privolil v neko arbitražo, sodišče, posredovanje nekoga tretjega in podobno sranje...
Npr;
Če ti točno veš, da je avto tvoj, sosed pa pravi da je ta isti avto tudi njegov, čeprav ti točno veš, da si ga sam kupil in da je zato avto tvoj..... potem ne boš nikoli privolil, da o tem odloča nek posrednik nek fakfehtar, kateremu se praktično =be za tvoj avto.. Posrednik bo užgal neko sredino, al pa čist mimo. Boli njega, važno, da on od te ceremonje zase pokasira
Slovenija NIKOLI ne bi smela it v arbitražo, za nekaj kar je njeno.
To so spoznali hrvatje in zato gredo oni na noto, ki sem jo opisal.
Nima eno ******* sodišče kaj kupčkat z mojo lastnino.

Torej, vsi tisti, ki ste na referendumu glasovali ZA arbitražo, ste piranski zaliv zajebali.

Morda smo hrvatom lahko celo hvaležni, ker so arbitražo odjebali

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.229
7.039
113
Če pa bi dobili piranski zaliv, če bi šla arbitraža skozi, oz če bo "priznana", zakaj bi bil potem glas ZA napačen? Vsi indici in tudi besede onega hrvaškega arbitra namreč kažejo na to, da gre piran k nam.

Ker če hrvati ne sprejmejo arbitraže, kako potem veš, da bi resno jemali "nek dokument" ki bi ga podpisali pač zato, da bi prišli v EU. Še vedno bi se lahko poteem zgovarjali in rekli, da ga pač zaradi xyz ne priznajo in si naprej lastili ozemlje.

Oz kako rešiti problem, ko en sosed z figo v žepu podpiše nekaj, potem pa si premisli? Razen pač "na silo", kar pa v tem primeru odpade.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
jaz racunam na "osovrazenega" Dimitrija Rupla....se edini ki se mi zdi. sposoben ostro nastopit

rupel sposobn ostro nastopit? Najvecji kleceplazec, zajebu celo zunanjo politiko za naslednjih 30 let; potem pa imamo se erjavca,ki je pa, ne vem kako naj opisem, de.bil

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
KOLEGI spoštovani ne gre se samo za arbitražo gre se za to da nam hrvati kradejo kos za kosom domovine in temu se treba upreti ne z arbitražo temveč z obrambo domovine in svoje zemlje ter morja, kaj vse se dogaja v našik krajih ste prav tako seznanjeni vendarle je to sedaj v drugem planu samo pri nas ljudje ne bodo zmiroma te lopovščine gledali, hrvati so imeli olujo mi pa bomo imetli tornado in potem bo meja res potekala tako da bo za vedno mir. NIKOLI RES NIKOLI si ne želim vojne s sosedi samo miru pa tudi ne bo če bo tako dalje.
Tito je hrvatom naredil veliko uslugoz Jugoslavijo ravno tako TUÐMAN Z OLUJO in tega se dobro zavedajmo,
Na svoji zemlji smo mi gospodarji !!

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Meja na Hotizi, kot jo arbitrom predstavlja Hrvaška: (stara struga reke Mure)
2270392-meja-hotizaZDAJ-ORIGINAL-620x423.jpg

Priponke

• 2270392-meja-hotizaZDAJ-ORIGINAL-620x423.jpg
    2270392-meja-hotizaZDAJ-ORIGINAL-620x423.jpg
    95 KB · Ogledi: 199

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.229
7.039
113
Ne se bat, saj je večina slovencev doli veselo v morju, doma za šankom pa se kurca hrvate.

Dokler jim nosimo denar, nas ne bodo resno jemali, pa zakaj bi nas.