Mene zanima kaj vse se bo še moralo zgoditi, da se za vedno znebimo tega zdraharja iz politike?Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Glavno krivec za vse skupaj pa je Karel Erjavec, ki bi moral zaradi zadeve v zapor (delo prosti državnim interesom - izdaja).
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Evo neuradno v poročilih....PIRANGATE naj bi zakuhali američani....ker se zadnje čase preveč družimo z rusi ( Vršič...kapelica....itd)
No dragi rusofili......any comments?
-vse požret, pa če ti kr čreva počiCitat:
boš sigurno znal definiorat NEOliberalizem
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Evo neuradno v poročilih....PIRANGATE naj bi zakuhali američani....ker se zadnje čase preveč družimo z rusi ( Vršič...kapelica....itd)
Lol, a zdaj so rusi krivi, da so nam američani zakuhali pirangate?
Katera obrnjena logika.
Citat:
Če držijo govorice, da nas bo (pre)tesen odnos z Rusi stal dostop do odprtega morja ali Piranski zaliv, bo to v zgodovini že drugič. Zaradi te naveze smo v preteklosti že izgubili Trst.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Katera obrnjena logika.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Še posebej izpadeš smešno, ker očitno nimaš pojma, kateri volilni bazi pripadam.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Spet se smešiš. Nimaš pojma.
Streljaš nekam v prazno v upanju, da boš izpadel zabavno in pametno, v bistvu pa izpadeš smešno. Malo si preberi moje prispevke v Parlamentu, pa ti bo jasno.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
ksz...
Do Ronny-a je očitno pristopil nekdo z "boljšo ponudbo", najsi bo v denarju ali pa so mu kaj našli. Hrvati nas bodo spet bogato porazili in ne bo druge kot da bo treba na meddržavno ali pomorsko sodišče, kjer bomo seveda izgubili.
Glavno krivec za vse skupaj pa je Karel Erjavec, ki bi moral zaradi zadeve v zapor (delo prosti državnim interesom - izdaja).
Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Spet se smešiš. Nimaš pojma.
Streljaš nekam v prazno v upanju, da boš izpadel zabavno in pametno, v bistvu pa izpadeš smešno. Malo si preberi moje prispevke v Parlamentu, pa ti bo jasno.
Ohoprosti......sem na hitro kliknil 3-4 teme v parlamentu....pa te ni blo nikjer za opazit......vem da si aktiven v ČVEKU kjer ne smemo nič reči čez ruse če ne smo bannani....
Daj mi eno hitro lekcijo....prihaja kaka nova "žlahtnosredinska" stranka na sceno....kam piha veter pri nas v politiki....kam si se obrnil......ziher si šel med kake "libertarce"....ker je kao moderno
Narobe. Zaradi te naveze smo v preteklosti dobili primorsko.Citat:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Katera obrnjena logika.
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/neuradno-abrahama-piranski-zaliv-odnesli-rusi
Citat:
Če držijo govorice, da nas bo (pre)tesen odnos z Rusi stal dostop do odprtega morja ali Piranski zaliv, bo to v zgodovini že drugič. Zaradi te naveze smo v preteklosti že izgubili Trst.
Citat:
Zunanji minister Karl Erjavec izgube arbitra še ni komentiral, dejal je, da bo "izjavo dal Cerarjev kabinat". Nato pa so ga novinarji 24UR vprašali, če lahko komentira zadevo kot predsednik DeSUSa. Na to pa je - pozor - odgovoril: "DeSUS je zadovoljen, da so vsi upokojenci s pokojnino do 750 evrov prejeli regres."