Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Dobri so bili

nahrung002.gif

Jst volim samo še skrajno levico ali desnico.... drugo več sploh ne pomislim.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
nič posebnega. Evropa bi jih kao "grdo gledala in jim žugala" tko kot danes gledamo "grdo" Grke ki ne upoštevajo dogovorov, istočasno jim pa dajemo nove milijarde.

Skratka, za medije bi bil to cel šovbiznis, za politiko države pa čisto nič.

Hrvati so dobili kar so hoteli, to je vstop v EU. Za ostalo se jim gladkomalo =be. Če se Grkom nič ne zgodi, se bo Hrvatom še dosti manj, ker Evropi je vseeno a mamo mi rešen spor ali ne. Levica je nategnila ljudi, Pahor in družba pa so dobili kakšno vikendico na njihovem morju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
kako nič posebnega, saj pa to, da te "nihče nima rad" tudi ni brez teže, poglej recimo turke...

čez noč se seveda ne bo spremenilo nič, za prihodnost pa si hrvati kopljejo jamo..ko bodo prišli musliči, bodo že prvi najebali in ko bo trda predla, jih tudi ne bomo favorizirali...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
http://www.zurnal24.si/eksplozija-cen-na-hrvaskem-clanek-253955
Citat:

V Splitu se cena pice giba do 12,53 evra. “V naših restavracijah v centru, ki v glavnem pozitivno poslujejo le poleti, se pice najmanj izplačajo. Pride nam denimo 12 gostov, naročijo tri pice in pri tem izpraznijo steklenico kečapa. Zasedajo nam prostor, mažejo prte in pribor, mi pa smo na zgubi. Poleg tega je zapice potrebno imeti ves dan peč ogreto na 350 stopinj Celzija. To so visoki stroški. Brez pice pa skoraj ne gre,” visoke cene opravičuje splitski gostinec.
Ja pm mutibarič, potem zapri asap, če misliš da ti gostje delajo samo minus.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Se vidi da je slab ekonomist. 12 gostov kupi 3 pice po 12€. Če bi dal pice za 8 bi vsak kupil svojo pa bi imel več dobička.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
se spomnite tega referenduma?

http://www.dvk-rs.si/index.php...mu-6-junij-2010

Pahor je nategnil vseh 372.000 butcev s tem, da vas je prepričal v to, da glasujete za vstop Hrvaške EU pod pretvezo, da bo Arbitražno sodišče razsodilo zadevo z morjem in bo zgodba končana. No newsflash, zgodba ne bo končana še lep čas.

Ali vas kaj peče ritka? Hrvati so prišli v EU, mi pa še lep čas ne bomo imeli urejenega problema, še več, izgubili bomo kar nekaj ozemlja.
Jaz sem en od njih. Iskreno se opravicujem, ker sem pred petimi leti zasral zadevo, ker sem glasoval za ureditev zadeve. Le kaj mi je bilo, da nisem vedel, da bo prislo cez pet let do pogovora med diplomatoma in do hrvaskega prisluskovanja, kar bo ogrozilo arbitrazo. Moral bi vas poslusati, ker ste to predvidevali.

Ne poznam tocno vase modre odlocitve, jo pa vsekakor podpiram, ker to je pa le vse naše!
Verjetno podpirate vojasko posredovanje. Tudi jaz, saj vojna zadeve hitro dokoncno razresi, tako da se zaradi nje ne bomo kregali se vec let oz. desetletij.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
burst drugič mal pomisli kolikokrat je levica že nategnila ljudi z obljubami in drugič ne nasedi

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj se zgodi v primeru, da proti pravilom Hrvaška odstopi od sporazuma?
Kaj pa se če zgoditi? Zadeva se bo podaljšala za nadaljnih 20 let, to je v interesu obeh držav, saj dobro služijo na račun reševanja problema. Pa še na lagerju imajo bodoče incidente, ko bo treba pozornost javnosti preusmerit od pravih problemov.

Jaz menim, da je bil ta incident čisto lepo dogovor obeh strani, kako minirati arbitražo, ki ne ustreza nobeni strani. Obema stranema je namreč v interesu, da se problem (še) ne reši.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Potem, pa je itak brezveze, da se še sploh podpisujejo neki dokumenti na ravni EU, če jih potem ni potrebno spoštovati.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Potem pa tudi mi zaprimo mejo pa jebeštrga gleda ustaše.

Pa saj to ni normalno.

Ustaši prisluškujejo našim linijam, zdaj pa so angelčki.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hrčki vedno najdejo pot, da ne spoštujejo tistega, kar jim ne odgovarja. Če jim ne bi šla na roko naša dva bebca, bi pa našli nekaj drugega.
evil.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Zdaj bi morale vse države bivše juge pritisniti na mednarodno skupnost , da hrvati niso sposobni oz. nočejo uredit meje z nobeno sosednjo državo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Dokler se bodo vile reke turistov na hrvaæko morje, se nimajo kaj za bat in lahko delajo, tako kot jim paše...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Morajo policaji na meji stavkati, kakšen sars bi lahko izvozili, za posladek isis komedijante.
Odpade 80% gostov.