Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

Kako pa da še nihče ni nalimal tegale?

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ima-tudi-slovenija-prisluhe-v-skodo-hrvaski

mogoce zato ker so to slovenske novice
confused-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ni jih potrebno objaviti, lahko jih samo pošljejo hrvaški strani in sodišču ter zagrozijo z objavo, če bodo še razpihovali strasti.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Medtem ko se vi kregate glede prisluhov so hrčki že davno rekli ne sporazumu, ne prvič ne ne zadnjič (ko so Slo nategnili, kajti pogoj je bil arbitraža, da jim Slo "požegna" vstop v Eu - ta vlak kot argument moči, da tudi oni sprejmejo konkretne odločitve je odpeljal).

Kaj pravniki bluzijo je smeh na celi črti, nobody gives a damn.Če kdo misli da bo Eu/Ek ukrepala zaradi 5 kubikov slane vode, treh hiš in nasipa na Muri naj se naroči pri psihiatru.
Z Bih so že leta 1999 podpisali sporazum o meji, vendar do danes ni ratificiran v saboru, ker so njihovi strokovnjaki naknadno ugotovili, da v sporazumu manjkata dve obskurni reki.

Vsi Hr sosedje bi morali stopiti skupaj in jim par let jebati ježa (turistični sezona, dela na cesti, striktno delo obmejnih organov, vizumi, zdravstvene zahteve za vse živo), potem bi se prizemljili.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Glede na topovsko ofenzijo na Kahla me ne bi čudilo, če niso prisluhi prišli kar z naše strani...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Medtem ko se vi kregate glede prisluhov so hrčki že davno rekli ne sporazumu, ne prvič ne ne zadnjič (ko so Slo nategnili, kajti pogoj je bil arbitraža, da jim Slo "požegna" vstop v Eu - ta vlak kot argument moči, da tudi oni sprejmejo konkretne odločitve je odpeljal).

Kaj pravniki bluzijo je smeh na celi črti, nobody gives a damn.Če kdo misli da bo Eu/Ek ukrepala zaradi 5 kubikov slane vode, treh hiš in nasipa na Muri naj se naroči pri psihiatru.
Z Bih so že leta 1999 podpisali sporazum o meji, vendar do danes ni ratificiran v saboru, ker so njihovi strokovnjaki naknadno ugotovili, da v sporazumu manjkata dve obskurni reki.

Vsi Hr sosedje bi morali stopiti skupaj in jim par let jebati ježa (turistični sezona, dela na cesti, striktno delo obmejnih organov, vizumi, zdravstvene zahteve za vse živo), potem bi se prizemljili.

Kolikor sem jaz slišal včeraj Vardjana, je govoril o dveh čereh v morju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Me zanima kako se bo tole odvijalo...bruselj pravi da mora postopek it naprej, naši sodelujejo, tako kot da je vse normalno, hrvati pa na veliko, da izstopajo oz da so izstopili.

Na koncu bo še možno, da bo sodišče opravilo svojo delo in "dosodilo nekaj", hrvati pa tega ne bodo priznali potem pa bo kaj?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
hm.ali pa ne?

Sodišče je tako sedaj sporočilo, da bo odločilo o zahtevi Hrvaške in o tem vprašanju čim prej zaslišalo obe strani. V prihodnjih dneh bodo določili datum za to obravnavo. V tem času je sodišče v skladu z 10. členom arbitražnega sporazuma tako hrvaško kot slovensko stran pozvala, naj se vzdržita potez, ki bi zaostrile razmere.

Očitno vseeno sodišče ni tako zelo za to, da se nadaljuje proces, drugače ne bi zdaj izvajali nekih zaslišanj, edino če je to pač normalen postopek in zgolj za formalnost?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Glede na topovsko ofenzijo na Kahla me ne bi čudilo, če niso prisluhi prišli kar z naše strani...
Mogoče nam pa arbitraža slabo kaže in so za nalašč čvekali, da hrčki odstopijo
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Mogoče nam pa arbitraža slabo kaže in so za nalašč čvekali, da hrčki odstopijo
evil.gif
To bi bla dobra fora.....se vse razpusti in prekine, papirje pa v javnost, -da so hoteli hrovatekom cel zaliv dat
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Hrvat je tat...

torej če bi slišali iz prisluhov, da gre postopek njim v korist, ne bi prišel v javnost. Tako pa je vse to povezano, ker so pač hrvati uvideli, da jim sodišče ne bo naklonjeno, so zagnali vik in krik..poleg tega pa je še del volilne kampanije.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Če se sedaj ne bojo rešile te stvari z mejo potem smo kratkomalo pogoreli po obdobju ko ne bo več shengenske meje, ne samo mi tudi druge republike bodo deležne prisvajanja ozemlja ki ga bodo smatrali hrvati da jim pripada in takrat bo sranje na kvadrat in upam da ne kakšna oborožena dejanja v smislu vojne.