Hrvaška poletje 2012

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.495
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kaj pa, če imaš tole igračo: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=B274AF46-B2ED-4BD0-BFA3-12EE1E11B49F&linkid=miContent
Pol moraš pa sim kartico za polnjenje računa dat v telefon, ali lahko polniš prek SMS, ki ga mobilni WIFI podpira?

Enako preko SMSa... Edino kar se mi zdi, da ta MiFi ne podpira, je klic preko ukaznega niza... recimo "100# za preverjanje stanja pri bonbon ... V tem priemru moras poslati SMS s kljucno besedo "kune" na 0977 .... ali kartico prestaviti v telefon in s telefonom to urediti ...

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kaj pa, če imaš tole igračo: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=B274AF46-B2ED-4BD0-BFA3-12EE1E11B49F&linkid=miContent
Pol moraš pa sim kartico za polnjenje računa dat v telefon, ali lahko polniš prek SMS, ki ga mobilni WIFI podpira?

Enako preko SMSa... Edino kar se mi zdi, da ta MiFi ne podpira, je klic preko ukaznega niza... recimo "100# za preverjanje stanja pri bonbon ... V tem priemru moras poslati SMS s kljucno besedo "kune" na 0977 .... ali kartico prestaviti v telefon in s telefonom to urediti ...

Pri bonbonu se registriraš na portal moj bonbon in prek njega vse upravljaš

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Mi lahko kdo razloži kako je s tem Simpa Start paketom. Na njihovi strani sem nekje zasledil da dobiš 1000smsov in 1000MB podatkov, če naložiš gor 50kn. A to ti kar avtomatsko dajo ob polnitvi računa al je treba kaj aktivirat? To bi blo zame dovolj na dopustu in se mi zdi kar dobra opcija...

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Ja sem med tem že ugotovil to...
smile-1.gif
Je treba kaj nastavljat APN nastavitve, če daš v telefon Simpa SIM? Nekdo je omenil da ne. Zanima me zato, ker je šla punca na hrvaško in sem ji predlagal naj kupi kar Simpa in vklopi tisto opcijo za 10kn na dan neomejen prenos podatkov in se bova kar prek skypa kaj slišala. Se mi zdi še najugodnejše... Skrbi pa me malo, če se bo znašla s temi nastavitvami.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
avgusta grem še enkrat na pašman, kaj naj vzamem potem? imam htc desire in bi ga potem uporabil kot hotspot na lapotpu hehe.

sfaljk

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
smile-1.gif
Je treba kaj nastavljat APN nastavitve, če daš v telefon Simpa SIM? Nekdo je omenil da ne. Zanima me zato, ker je šla punca na hrvaško in sem ji predlagal naj kupi kar Simpa in vklopi tisto opcijo za 10kn na dan neomejen prenos podatkov in se bova kar prek skypa kaj slišala. Se mi zdi še najugodnejše... Skrbi pa me malo, če se bo znašla s temi nastavitvami.

Jest nism rabu nč nastavlat. Vstavu sm sim kartico notr. Sem pa mogu oprav prvi klic, da sem jo aktiviru. poklicu sem help desk. Nastavitve APN so ble pa že kar nastavlene (Ni mi jasn kako, mam HTC Wildfire, Android 2.2, kupljen pri Simobilu). Šel sem samov Settings, Network (ne vem natančn katere podmenuje) u glavnem tja, kjer nastavlaš APN dostope in s Simpa simko ni blo več Simobilovih nastavitev ampak samo ena T-mobile in sem jo izbral. To je to.

Net mi je pa delu prov kul, tud če sem mel pri 3G signala sam za 1 do 2 črtici (DL 3 Mb/s, UL 0.5 Mb/s, ping: 80 ms

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
smile-1.gif

Če ne deluje avtomatsko, se nastavi APN na web.htgprs, ostalo prazno. Mimogrede, meni Skype prek njihove net povezave enkrat dela, enkrat ne, skratka ni zanesljiv.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.802
129
63
Če kdo rabi, imam na voljo še aktivni Sim (T-Mobile data in Bonbon govorno). Ker je dopust za menoj
frown-1.gif
, jih ne rabim več. Na obeh je po 20kn.

tad3y

Pripravnik
23. nov 2007
198
14
18
Če kdo rabi, pošljem za 5eur Bonbon SIM:

-na računu 32kn
-3300Mb podatkov, veljavnih do 22.8.2012
-14 free minut na Hrvaškem, do 23.8.2012

Piši na zs :)

Hoop

Zelenc'
6. avg 2012
1
0
1
Če ima kdo za prodati bonbon SIM kartico ( uporabljal bom za internet, če je lahko navadna bonbon SIM kartica za dnevni internet 3 kune lahko tudi to) naj mi piše na ZS.