Na
http://www.bonbonijera.hr/ lahko kupite bone za vse operaterje s slovenskimi kreditnimi karticami.
Sam sem sicer v T-mobile poslovalnici aktiviral polnjenje čez SMS ukazni niz. Moraš prav k njim v poslovalnico, da ti vpišejo kreditno kartico pod telefonsko številko (lahko polniš tudi na druge številke). Nadalje lahko bon normalno kupiš v trafiki ali bankomatu in polniš z ukaznim nizom ali pa preko interneta. Svojčas se je dalo tudi registrirati številke, da si imel na spletu pregled nad njimi, sedaj pa to ne gre več, saj sistem zahteva vnos OIB ( Hrvaški EMŠO). Nekaj delajo na tem, da bi se morali vsi uporabniki predplačniških številk registrirati ampak zaenkrat okrog tega še ne komplicirajo, se boš pa lahko registriral tudi kot tuj državljan (na spletu še zmeraj ne vem če bo delalo).
Pri T mobile mislim, da lahko aktiviraš 24 urni neomejen internet dostop na vseh številkah, ne le internetnih (nisem 100%) vendar moraš vsakih 24 ur znova aktivirati tarifo, drugače ti kune odletijo v trenutku. Pri VIP-u pa moraš imeti za 24 urni neomejen dostop posebno internet SIM kartico (VIP internet box), na navadnih pogovornih se te tarife ne da aktivirati in tam so možne le tarife z omejeno količino podatkov, je pa prednost na VIP internet box - 24 ur neomejeno ta, da se ti vsakih 24 ur tarifa aktivira avtomatsko, tvoj skrb je le, da imaš dovolj kun na računu.
Imam pa
2 T-mobile kartici za pogovore (živim blizu meje)
1 T-mobile internet kartico(ne omogoča pogovorov) slučajno dobil lani, ko sem enemu zrihtal Tele2 kartico, ki je na lokaciji edina imela 3G signal. - Ta kartica mi nekako hodi viška in je ne rabim.
1 VIP pogovorno - kupil, preden sem ugotovil da rabim posebno Internet kartico
1 VIP internet kartico